İzmir son anket sonuçları ne diyor? 2024 İzmir yerel seçim anketinden çarpıcı sonuç

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
İzmir son anket sonuçları ne diyor? 2024 İzmir yerel seçim anketinden çarpıcı sonuç

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

CHP'nin uzun yıllardır kalesi olan İzmir'deki son anket sonuçları şaşırttı. İzmir'de seçim yarışının çok çekişmeli olacak. 31 Mart yerel seçimlerinde adayların netleşmesiyle anket çalışmaları hız kazandı. İzmir için yeni bir seçim anketi yayınlandı. Cumhur İttifakı İzmir'i almak için hiç bu kadar yakın olmamıştı. 2024 Yerel seçimlerinde seçmen kime oy verecek? Hamza Dağ mı Cemil Tugay mı önde? Seçmenin nabzını yoklayan son anketler ne diyor? İşte son anket sonuçları.

2024 yerel seçimleri için nefesler tutulmuşken İzmir'de  son durum merak konusu oldu. Seçime az zaman kala araştırma şirketlerinin anket çalışmaları yakından takip ediliyor. Seçmenlerin nabzını yoklayan anket şirketleri oy kullanacak vatandaşlara yöneltilen 'önümüzdeki yerel seçimlerde kime oy vereceksiniz?' sorusunu yöneltiyor. İzmir için yeni bir seçim anketi yayınlandı. Hamza Dağ mı Cemil Tugay mı önde? 2024 yerel seçimlerinde ibre hangi partiyi gösteriyor? Son 2024 yerel seçim anket sonuçları haberimizde.

İZMİR SON YEREL SEÇİM ANKET SONUÇLARI NE DİYOR?

Türkiye adım adım 2024 yerel seçimlerine ilerliyor. Partiler çalışmalarına hız kazandırdı, yol haritaları açıklandı.  31 Mart'ta düzenlenecek yerel seçim öncesi siyasi kulisler hareketlendi. Peş peşe açıklanan adaylardan sonra vatandaşlar oy verecekleri isimleri araştırmaya başladı.

İntegral Kamuoyu Araştırma Şirketi, 6-12 Şubat tarihleri arasında İzmir'de anket yaptı. İzmir'de  seçimin iki aday arasında geçeceği tahmin ediliyor. CHP Adayı Cemil Tugay ve Cumhur İttifakı Adayı Hamza Dağ arasındaki başa baş yarış yerel seçim son anket sonuçlarına yansıdı.

İzmir son anket sonuçları ne diyor? 2024 İzmir yerel seçim anketinden çarpıcı sonuç - 1. Resim

HAMZA DAĞ MI CEMİL TUGAY MI ÖNDE?

2024 yerel seçimleri için en son yapılan anket sonuçları İzmir için ipuçlarını gözler önüne serdi. İntegral Kamuoyu Araştırma Şirketi'nin açıkladığı  son anket sonuçları şöyle gerçekleşti;

Hamza Dağ 41,9

Cemil Tugay 39,1

Kararsız 9,6

İkisine de oy vermem 9,5

İzmir son anket sonuçları ne diyor? 2024 İzmir yerel seçim anketinden çarpıcı sonuç - 2. Resim

 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...