Petrol fiyatları düştü mü? Brent petrol kaç dolar?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Petrol fiyatları düştü mü? Brent petrol kaç dolar?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Brent petrol fiyatı ne kadar, sorusu aramam motorlarında sorgulanıyor. Petrol fiyatları merak ediliyor. 1 litre ham petrol fiyatı ne kadar? Brent ham petrol, varil petrol fiyatı kaç oldu? Uluslararası piyasalarda petrol fiyatları kaç dolardan işlem görüyor? İşte tüm merak edilenler...

Brent petrol fiyatı en son ne kadar oldu, sorusu aramam motorlarında sorgulanıyor. ABD'de beklentileri aşan enflasyon verilerinin ardından petrol fiyatları düştü mü? Ortadoğu'da yaşanan gerilim ve Kızıldeniz'deki gelişmeler nedeniyle petrol fiyatları merak konusu oldu. İşte detaylar...

PETROL FİYATLARI DÜŞTÜ MÜ?

Dün 83,34 dolara kadar yükselen Brent petrolün varil fiyatı 14 Şubat Çarşamba günü kaç oldu? Brent petrolün varil fiyatı, bugün saat 09.50 itibarıyla kapanışa göre yüzde 0,13 azalışla 82,66 dolar oldu. Batı Teksas türü (WTI) ham petrolün varili 77,80 dolardan alıcı buluyor. 

Petrol fiyatları düştü mü? Brent petrol kaç dolar?

BRENT PETROL KAÇ DOLAR?

ABD'de dün açıklanan verilere göre, Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE), ocakta aylık bazda yüzde 0,3 ve yıllık bazda yüzde 3,1 arttı. ABD enflasyonunun beklentilerin üzerinde gelmesiyle dolar değer kazandı, dolara endeksli petrol fiyatları baskılandı.  Canlı brent petrol fiyatı ne kadar ve kaç dolar? 1 varil petrol fiyatı anlık 82,91 dolardır.

Ortadoğu’da jeopolitik gerilimler petrol fiyatlarındaki düşüşü sınırlıyor. Öte yandan ABD Enerji Enformasyon İdaresi (EIA) resmi petrol stok verilerini bugün bekleniyor.

 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...