Twitch ne zaman açılacak, neden kapatıldı?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Twitch ne zaman açılacak, neden kapatıldı?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Geçtiğimiz günlerde Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından canlı yayın platformu Twitch'e erişim engeli geldi. Ardından platform takipçileri ve yayıncıları Twitch ne zaman açılacak, neden kapatıldı sorularının cevaplarını araştırıyor. İşte, detaylar...

Geçtiğimiz günlerde Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından canlı yayın platformu Twitch'e erişim engeli geldi. Daha öncesi diğer bir canlı yayın platformu Kick'e de erişim engeli getirilmişti. Peki, Twitch ne zaman açılacak, neden kapatıldı? 

TWİTCH NE ZAMAN AÇILACAK?

Twitch'e erişim engeli gelmesiyle platform yayıncıları ve takipçileri ne zaman açılacağına dair haberleri yakından takip ediyor. Twitch'in ne zaman açılacağı henüz belli değil. 

TWİTCH NEDEN KAPATILDI?

Twitch'e gelen erişim engeli hakkında BTK'nın sitesinde yer alan bilgiye göre. "twitch.tv, 22/02/2024 tarihli ve 2024/7 sayılı Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü kararıyla erişime engellenmiştir." kararının uygulandığı görüldü. Sitedeki bazı yayıncıların kumar ve yasadışı bahis yayınları yapması nedeniyle Twitch'e erişim engeli geldi. 

 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...