Yemekteyiz'de haftanın birincisi ve 75 bin TL ödülün sahibi Oktay Bey oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Yemekteyiz'de haftanın birincisi ve 75 bin TL ödülün sahibi Oktay Bey oldu

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Yemekteyiz kim kazandı, bu hafta Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim birinci oldu, soruları arama motorlarında sorgulanıyor. Büyük ödülü 75 bin TL olan sevilen yemek yarışması Zuhal Topal’la Yemekteyiz'in birincisi belli oldu. Peki, Yemekteyiz birincisi kim oldu 1 Mart 2024? İşte detaylar.

Haftanın finalinde açıklanan oylama sonuçları ile Yemekteyiz birincisi, ikincisi, üçüncüsü, dördüncüsü ve beşincisi belli oldu. Bu hafta Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim birinci oldu? İşte, Yemekteyiz puan durumu ve haftanın şampiyonu haberimizde.

YEMEKTEYİZ'DE KİM BİRİNCİ OLDU?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz kazananı ve puan tablosu 1 Mart Cuma akşamı netleşti. Sunucu Zuhal Topal'ın da oylarının geçerli olduğu yarışmada birinci Oktay bey oldu. 

Haftanın sonuncusu Nisanur hanım oldu. Yarışmacı 12 puan aldı. Haftanın dördüncüsü ise Emre bey oldu. Toplamda 20 puan aldı. Haftanın üçüncüsü 27 puan alan Neslihan hanım oldu. Haftanın ikincisi Çiğdem Hanım oldu. Yarışmacı rakiplerinden ve Zuhal Topal'dan toplamda 34 puan alabildi.

-Haftanın birincisi ise Oktay bey oldu. 38 puan alan Hacer Hanım haftanın birincisi olarak 75 bin TL'nin sahibi oldu.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...