Lenfoma kanseriyle mücadele eden Boğaç Aksoy, ‘hayatımın en heyecanlı günü’ diyerek müjdeli haberi paylaştı

Düzenleyen:
Lenfoma kanseriyle mücadele eden Boğaç Aksoy, ‘hayatımın en heyecanlı günü’ diyerek müjdeli haberi paylaştı

MAGAZİN Haberleri

Kanal D’nin sevilen dizisi Arka Sokaklar’da 'Volkan komiser' karakterine hayat veren Boğaç Aksoy, lenfoma kanserine yakalanmıştı. Zor günleri geride bırakan Aksoy’dan güzel haber geldi. Aksoy, sosyal medya hesabından geçtiğimiz yıldan beri mücadele ettiği lenfoma kanserini yendiğini duyurdu.

Ekranların fenomen dizisi Arka Sokaklar'da rol alan ve adını geniş kitlelere duyuran başarılı oyuncu Boğaç Aksoy, pandemi döneminde lenfoma kanserine yakalandığını duyurmuş ve tedavi süreci hakkında sosyal medya hesabından sık sık takipçilerine bilgi vermişti.

“UMUDU YİTİRMEMEK LAZIM”

Hastalıktan çok şey öğrendiğini her fırsatta aktaran Aksoy, “Her ne olursa olsun umudu yitirmemek lazım. Her kötü olaydan iyi dersler çıkarmak lazım. En kötü anlarda bile olumlu düşünmek ve şu üç kuralı uygulamak lazım: Yemeği son lokmasına kadar yemek, dostlardan sohbeti esirgememek ve kahkahayı sonuna kadar koy vermek...” şeklinde paylaşım yapmıştı.

KAPTANLIĞA BAŞLADI

“Doktorum uzun soluklu işlerde yer almamı istemiyor” diyen ünlü isim, bir tekne alıp kaptanlığa başladığını söylemişti. Ünlü oyuncu, stressiz bir hayat için İstanbul'a veda edip Fethiye'ye yerleştiğini aktarmıştı.

“‘TERTEMİZ İYİLEŞTİN’ KEMİLERİNİ DUYDUM”
 
Sosyal medyayı aktif kullanan Aksoy, ‘bugün hayatımın en heyecanlı günü’ diyerek sağlık durumuyla ilgili güzel haberleri paylaştı. Oyuncu paylaşımda, şu ifadeleri kullandı:
“Sevgili dostlarım bugün hayatımın en heyecanlı, en anlamlı günüydü sanırım. Uzun bir tedavi sürecinin ardından sonunda uzun zamandır beklediğim ’tertemiz, iyileştin’ kelimelerini doktorumdan duydum. Kontrollerim ara ara devam edecek ama ilaç günlerim sona erdi. Bana bunca zaman destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Bu hastalık bana çok şey öğretti, çok şey kazandırdı. İnsan da kaybettirdi ama çok dost kazandırdı. Bu benim için yeniden doğuş hikayesiydi. Allah bu mücadeleyi veren herkese ve ailesine güç, kuvvet, sabır ve şifa versin. İyi ki varsınız. Geri geliyorum.”
 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...