Sandık Kokusu nerede çekiliyor? Sandık Kokusu Cennet Sitesi nerede?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Sandık Kokusu nerede çekiliyor? Sandık Kokusu Cennet Sitesi nerede?

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

SHOW TV'de yayın serüvenine geçtiğimiz haftalarda başlayan dizi Sandık Kokusu dizisinin nerede çekildiği merak ediliyor. Sandık kokusu nerede çekiliyor? Sandık Kokusu Cennet Sitesi nerede?

SHOW TV' ekranlarında yayın hayatına geçtiğimiz haftalarda başlayan dizi Sandık Kokusu dizisinin nerede çekildiği merak ediliyor. Dizinin ana mekanlarından Cennet Sitesi'nin nerede olduğu izleyiciler tarafından en çok aratılan konulardan oldu. Demet Akbağ, Özge Özprinççi, Metin Akdülger ve Necip Memili'nin oyuncu kadrosunda olduğu Sandık kokusu nerede çekiliyor? Sandık Kokusu Cennet Sitesi nerede? 

SANDIK KOKUSU NEREDE ÇEKİLİYOR?

Sandık Kokusu dizisinin ilk bölümde Adana'dan sahneler çekildi. İlerleyen bölümlerdeki sahnelerde ise çekimlerine İstanbul'da devam ediyor. İstanbul'da Beşiktaş ve Galata semtlerinden görüntülerin görüldüğü dizide Cennet Sitesi'nin Küçükçekmece'de olduğu tahmin ediliyor. 

SANDIK KOKUSU CENNET SİTESİ NEREDE?

Sandık Kokusu dizisinin en merak edilen mekanlarından Cennet Sitesi'nin Küçükçekmece'de olduğu düşünülüyor.

SANDIK KOKUSU KONUSU NE?

Oyuncu kadrosunda Özge Özpirinççi, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili'nin gibi oyuncuların yer aldığı dizinin senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür kaleme aldı. Karsu (Özge Özpirinççi) üçüncü çocuğunu yeni doğurmuştur. Annesi Filiz kızına yardıma gelmiştir. Kızı Karsu rahat etsin diye Kuzey'i İstanbul'a götürürken Kuzey kaybolur ve Filiz'le yolları ayrılır. Yıllar sonra Karsu'nun evliliğinde yaşadıkları ile annesi ile yolu yeniden kesişir. 

SANDIK KOKUSU OYUNCU KADROSU

Özge Özpirinççi (Karsu Çelik)

Demet Akbağ (Filiz Çelik)

Metin Akdülger (Atilla Saran)

Necip Memili (Reha Özkan)

Seda Türkmen (Lale)

Levent Can

Mina Akdin

Ergun Kuyucu

Kayhan Açıkgöz

İnci Şen

Nalan Okçuoğlu

Sedef Pehlivanoğlu

SANDIK KOKUSU NE ZAMAN YAYINLANIYOR?

Sandık Kokusu, Show Tv ekranlarında her Çarşamba 20.00'de yayınlanıyor. 

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...