AK Parti seçim beyannamesi 2024 ne zaman açıklanacak? Seçim beyannamesini açıkladı mı, nedir?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
AK Parti seçim beyannamesi 2024 ne zaman açıklanacak? Seçim beyannamesini açıkladı mı, nedir?

Politika Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Yerel seçime az bir süre kala vatandaşlar ise AK Parti'nin seçim beyannamesini araştırdı. Gündemde yer alan konu ile ilişkin AK Parti seçim beyannamesi 2024 ne zaman açıklanacak? Seçim beyannamesini açıkladı mı, nedir? soruları aratıldı.

AK Parti'nin seçin beyannamesinin açıklanmasına kısa süre kala vatandaşlar ne zaman açıklanacağını araştırıyor. 31 Mart seçimine az bir süre kala gündemde yer alan konu ile ilgili AK Parti seçim beyannamesi 2024 ne zaman açıklanacak? Seçim beyannamesini açıkladı mı, nedir? soruları araştırılıyor. Detaylar...

AK PARTİ SEÇİM BEYANNAMESİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024?

AK Parti'nin seçim beyannamesi bugün açıklanacak. Beyanname bugün AK Parti Genel Merkezinde saat 13.00'te açıklanacak. 

AK PARTİ SEÇİM BEYANNAMESİ NEDİR?

AK Parti'nin seçim beyannamesi “Türkiye Yüzyılı için Gerçek Belediyecilik” adıyla duyurulacak. Beyannamenin 200 sayfaya yakın olduğu bilinenler arasında yer alıyor. Beyannamenin “AK Parti Yerel Yönetim Vizyonu”, “Katılımcılık, Şeffaflık ve Hesap Verebilirlik”, “Dirençli Şehirler”, “Türkiye Yüzyılı’nda Şehir ve Çevre”, “Toplumsal Refah Öncelikli Şehir Ekonomileri”, “Huzurlu ve Toplumsal Yapı için Duyarlı Sosyal Belediyecilik”, “Kültür Üreten Şehirler” ve “Hizmet ve Eser Belediyeciliği” gibi başlıklardan oluştuğu da bilinenler arasında yer almaktadır. 

YEREL SEÇİM NE ZAMAN 2024?

2024 yılında yerel seçim 31 Mart'ta gerçekleşecek. 

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...