Halil Umut Meler Galatasaray Beşiktaş maçları karnesi! Halil Umut Meler’in yönettiği BJK GS maçları ne oldu?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Halil Umut Meler Galatasaray Beşiktaş maçları karnesi! Halil Umut Meler’in yönettiği BJK GS maçları ne oldu?

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Halil Umut Meler’in Galatasaray Beşiktaş maçları karnesi! | Süper Lig hakemi Arda Kardeşler, bu hafta sonu oynanacak Galatasaray Beşiktaş derbisinde görevlendirildi. Peki, Halil Umut Meler’in Galatasaray maçları ve Beşiktaş maçları karnesi nasıl? İşte Halil Umut Meler’in Fenerbahçe Galatasaray maçları!

Halil Umut Meler’in yönettiği BJK GS maçları! Hakem Halil Umut Meler 3 Mart 2024 Pazar günü oynanacak kritik derbide düdük çalacak. Peki, Halil Umut Meler Galatasaray Beşiktaş maç sonuçları nasıl bitti? İşte derbi öncesi Halil Umut Meler’in Beşiktaş Galatasaray maçları karnesi!

HALİL UMUT MELER’İN GALATASARAY BEŞİKTAŞ MAÇLARI KARNESİ

Halil Umut Meler daha önce 2 kez Galatasaray - Beşiktaş maçlarında düdük çalmıştır. 5 Kasım 2022 ve 21 Ekim 2023 tarihlerinde oynanan Galatasaray - Beşiktaş maçlarını 2-1’lik skorlarla Galatasaray kazanmıştı.

HALİL UMUT MELER GALATASARAY MAÇLARI

Halil Umut Meler Galatasaray’ın 24 maçını yönetmiştir. Bu maçların 17’sinde Galatasaray sahadan galip ayrılırken, 2’sinde mağlup olmuş, 4’ü berabere bitmiştir:

24 Maç | 17 Galibiyet | 4 Beraberlik | 2 Mağlubiyet

Halil Umut Meler Galatasaray’ın maçlarında Galatasaray’a 72 sarı kart ve 3 kırmızı kart gösterirken, Galatasaray’ın rakibine ise 77 sarı kart ve 7 kırmızı kart göstermiştir.

HALİL UMUT MELER BEŞİKTAŞ MAÇLARI

Halil Umut Meler Beşiktaş’ın 23 maçını yönetmiştir. Bu maçların 9’unda Beşiktaş sahadan galip ayrılırken, 8’unda mağlup olmuş, 5’i berabere bitmiştir:

23 Maç | 9 Galibiyet | 5 Beraberlik | 9 Mağlubiyet

Halil Umut Meler Beşiktaş maçlarında Beşiktaş’a 57 sarı kart ve 7 kırmızı kart gösterirken, Beşiktaş’ın rakibine ise 71 sarı kart ve 3 kırmızı kart göstermiştir.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...