Vedat Muriqi Mallorca'ya 5 yıllık imza attı! Kosovalı santrforun bonservis bedeli 9.3 milyon euro

Düzenleyen:
Vedat Muriqi Mallorca'ya 5 yıllık imza attı! Kosovalı santrforun bonservis bedeli 9.3 milyon euro

SPOR Haberleri

Geçen sezon devre arasında La Liga ekibi Mallorca'ya transfer olan ve İspanya'da kendini kanıtlayan Vedat Muriqi'nin 10.5 milyon euro bonservisle Belçika şampiyonu Club Brugge'e transfer olması bekleniyordu. Ancak sağlık kontrolleri ve imza için Belçika'ya giden santrforun transferi son anda iptal olmuştu. 28 yaşındaki santrfor, Mallorca'ya 5 yıllık imza attı ve kriz çözüldü. La Liga ekibi yeni golcüsü için 9.3 milyon euro bonservis ödedi.

Geçen sezon devre arasında La Liga ekibi Mallorca'ya transfer olan ve İspanya'da kendini kanıtlayan Vedat Muriqi'nin 10.5 milyon euro bonservisle Belçika şampiyonu Club Brugge'e transfer olması bekleniyordu. Ancak sağlık kontrolleri ve imza için Belçika'ya giden santrforun transferi son anda iptal olmuştu. 

28 yaşındaki santrfor, Mallorca'ya 5 yıllık imza attı ve kriz çözüldü. La Liga ekibi yeni golcüsü için 9.3 milyon euro bonservis ödedi.Kosovalı golcü geçen sezon kiralık olarak İspanyol ekibinde forma giymiş ve La Liga'da çıktığı 16 maçta 5 gol atıp 3 asist yapmıştı.

Fenerbahçe, 28 yaşındaki golcüyü 2020 yazında 18 milyon euro karşılığında Lazio'ya sattı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...