MEB personel alımı tercih sonuçları açıklandı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
MEB personel alımı tercih sonuçları açıklandı

Eğitim Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Milli Eğitim Bakanlığının sözleşmeli personel pozisyonlarına yerleştirme işlemleri tamamlandı. ÖSYM, KPSS-2024/3 tercih sonuçlarını açıkladı.

KPSS 2024/3 tercih sonuçlarıyla birlikte Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) sözleşmeli personel pozisyonlarına yerleştirme işlemleri tamamlandı.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı, 19-25 Ocak 2024 tarihlerinde alınan tercih sonuçlarının açıklandığını duyurdu.

Adaylar, yerleştirme sonuçlarına ÖSYM’nin "https://sonuc.osym.gov.tr" adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle erişebilecek.

KADRO DAĞILIMI

ÖSYM Başkanlığınca tamamlanan yerleştirme ile Bakanlık merkez ve taşra teşkilatında görevlendirmek üzere 490 sözleşmeli büro personeli, 5 sözleşmeli avukat, 20 sözleşmeli diyetisyen, 150 sözleşmeli hemşire, 30 sözleşmeli mühendis (elektrik-elektronik, inşaat ve makine) olmak üzere toplam 695 sözleşmeli personel istihdam edecek.

Düzenleyen:  - Eğitim
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...