Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 8 bin personel alımı başvurusu ne zaman 2024?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 8 bin personel alımı başvurusu ne zaman 2024?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alım başvuruları 2024 şartları merak konusu oldu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 8000 sözleşmeli personel alacak. Son başvuru tarihi ise araştırılıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Merkez ve Taşra Teşkilatında 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi kapsamında çalıştırılmak üzere, 8 bin personel alımı gerçekleştirecek. Peki, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 8 bin personel alımı başvurusu ne zaman 2024? Başvuru şartları ve ekranı haberimizde...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, iş arayanlara müjdeyi verdi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 8 bin sözleşmeli personel ataması yapacak. Peki, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 8 bin personel alımı ne zaman, başvuru şartları neler? 8 bin sözleşmeli personel başvuru tarihleri, şartları detayları haberimizde.Peki, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 8 bin kamu personel alımı başvurusu ne zaman, hangi kadrolara memur alımı yapılacak? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 8 bin 4/b sözleşmeli personel alımı ne zaman?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 8 bin personel alımı başvurusu ne zaman 2024?

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI 8000 PERSONEL ALIMI EN ZAMAN?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yaptığı açıklamasında şimdiye kadar en yüksek personel alımının yapılacağını açıkladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 8 bin personel alacak, personel alımı başvurusu 21 Şubat-11 Mart tarihleri arasında olacak.  8 Bin personel alımı ilanı Resmi Gazetede yayımlandı. 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 8 bin personel alımı başvurusu ne zaman 2024?

8 BİN SÖZLEŞMELİ PERSONEL BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 8 bin kamu personel alımı başvurusu ne zaman, hangi kadrolara memur alımı yapılacak, sorusuna cevap aranıyor.  Hangi kadrolara, hangi şehirlere - illere personel alımı yapılacak? Bakan Göktaş açıklamasında "Deprem bölgesine daha fazla destek sağlamak için 8 bin sözleşmeli personel daha alacak, büyük ailemizi daha da genişleteceğiz." ifadelerini kullanmıştı. 

Personel alımı resmi kadroları henüz netleşmese de  beklentiler şöyle; Aile Sosyal Destek Personeli, Sosyal Çalışmacı, Psikolog, Fizyoterapist, Çocuk Gelişimcisi, Diyetisyen, Öğretmen, Avukat, Hemşire, Diğer Sağlık Personeli, Büro Personeli, Tekniker, Teknisyen, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Yurt Yönetim Personeli ve Destek Personeli...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 8 bin personel alımı başvurusu ne zaman 2024?

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 8 bin kamu personel alımı ilanının başvuru genel şartlarında Türk vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlardan mahkûm olmamak, akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak, erkek adaylar için askerlik durumu tamamlamış olmak, İlan edilen kadrolar için aranan diğer başvuru şartlarını taşımak, maddeleri yer alıyor. 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...