AK Parti'li Aziz Yeniay kimdir? Saldırıya uğrayan AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay kaç yaşında, nereli?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
AK Parti'li Aziz Yeniay kimdir? Saldırıya uğrayan AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay kaç yaşında, nereli?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışması yaptığı sırada silahlı saldırıya uğradı. Saldırı sonucu bir kişi yaralandı. AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı olan Aziz Yeniay'ın hayatı merak ediliyor. Peki, Aziz Yeniay kimdir? AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay kaç yaşında?

AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay'a seçim çalışmaları sırasında iki saldırgan tarafından silahlı saldırıya uğradı. Saldırı sonucunda bir vatandaş yaralandı. Saldırıyı AK Parti ve Cumhur İttifakı'nın İstanbul Adayı Murat Kurum açıkladı. Peki, Aziz Yeniay kimdir? AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay kaç yaşında, nereli?

AZİZ YENİAY KİMDİR?

Aziz Yeniay, 1963 yılında Malatya'da doğdu. Aziz Yeniay, ilk, orta ve lise eğitimini Malatya'da, lisans ve yüksek lisans eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nde bitirdi. Aziz Yeniay, evli ve 3 çocuğu bulunuyor.

1992 yılı ara seçimleriyle Güngören ve İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği ile aktif siyasi hayatına başladı. Yeniay, sırasıyla Güngören, Esenler ve Zeytinburnu belediyelerinde başkan yardımcılığı görevlerini yürüttü.

2004-2014 yıllarında iki dönem Küçükçekmece Belediye Başkanlığı görevini ifa etti.

 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...