Altın bugün kaç oldu? 12 Şubat gram, yarım, çeyrek, tam, ons altın fiyatları ne kadar?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Altın bugün kaç oldu? 12 Şubat gram, yarım, çeyrek, tam, ons altın fiyatları ne kadar?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Altın fiyatları ne kadar, sorusu hafta başında merak konusu oldu. Altın fiyatları12 Şubat 2024 Pazartesi günü nasıl başladı? Yatırımcıların gözdesi altın ne kadar oldu, sorusu araştırılıyor. Güncel altın fiyatları haberimizde… Gram ve çeyrek altın ne kadar?

Altın fiyatlarında son durum ne,1 gram altın fiyatı ne kadar oldu sorusu altın yatırımcıları tarafından araştırılıyor. Haftaya yükselişle başlayan altın fiyatları nasıl seyrediyor? Yatırımcılar piyasadaki güncel fiyatları araştırmaya başladı. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar? Gram altın kaç TL? 12 Şubat 2024 güncel çeyrek altın kuru fiyatları... 

ALTIN BUGÜN KAÇ OLDU?

Altının spot piyasadaki ons fiyatı 2022 dolar oldu. Onsa bağlı olarak gram altında da yükseliş bekleniyor. Haftaya yükselişle başlayan altın fiyatları, dikkat çekti. Altına yatırım yapmak isteyen vatandaşların en çok altın fiyatlarını sorguluyor. 

GRAM ALTIN KAÇ TL?

12 Şubat Pazartesi günü gram altın 1.997 TL seviyesinde. Çeyrek altın 3 bin 435 lira, yarım altın 6 bin 894, tam altın 13 bin 456 lira, cumhuriyet altın 13 bin 581 lira, reşat altını 13 bin 613 lira, gremse altın  ise 33 bin 745 liradan el değiştiriyor. Dolar TL ise 30,70 seviyesinde seyrediyor.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...