Bahar dizisi Aziz Uras kimdir? Demirhan Demircioğlu kaç yaşında, nereli?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Bahar dizisi Aziz Uras kimdir? Demirhan Demircioğlu kaç yaşında, nereli?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Bahar dizisi Aziz Uras kimdir, sorusu arama motorlarında sorgulanıyor. Oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken Bahar dizisinde Aziz Uras karakterini canlandıran Demirhan Demircioğlu'nun kim olduğu merak konusu oldu. Peki, Bahar dizisi Aziz Uras nereli ve kaç yaşında? Demirhan Demircioğlu kimdir? Hayatı ve kariyeri haberimizde.

Ekran hayatına yeni başlayan dizilerden biri olan Bahar dizisinde Bahar ve Timur'un oğlu Aziz Uras karakterini canlandıran Demirhan Demircioğlu'nun hayatı merak konusu oldu. Bahar, MF Yapım imzalı, ilk bölümü 13 Şubat 2024 tarihinde yayımlanan, yapımcılığını Asena Bülbüloğlu'nun üstlendiği, Bahar dizisi yayın hayatına hızlı bir giriş yaptı. Dizi, fragmanları ve bölümleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Peki, Bahar dizisi Aziz Uras kimdir nereli? Demirhan Demircioğlu hangi dizilerde oynadı?

BAHAR DİZİSİ AZİZ URAS KİMDİR?

Demirhan Demircioğlu, 1993 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. 29 yaşındaki genç oyuncu, 1,80 boyunda ve lisans mezunudur. Sadece oyunculuk ile değil, müzikle de uğraşmaktadır.

DEMİRHAN DEMİRCİOĞLU HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

Demirhan Demircioğlu'nun ilk ve tek oyunculuk deneyimi 2020 yılında yayınlanan Hekimoğlu dizisidir. Hekimoğlu dizisinde Kerem rolünü canlandıran oyuncu, aynı zamanda Fuse Tea, Vakıfbank gibi reklamlarda rol aldı.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...