Bahar dizisi ne zaman başlıyor? Bahar dizisi hangi kanal?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Bahar dizisi ne zaman başlıyor? Bahar dizisi hangi kanal?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Show TV'nin Bahar dizisi konusu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Bahar dizisi oyuncuları araştırılıyor. Yavuzoğlu ailesinin hikayesine ele alan Bahar dizisi ne zaman başlıyor, yayın tarihi belli oldu mu? İşte, detaylar…

Bahar dizisi fragmanı ile gündem oldu. Show TV ekranlarında başlayacak olan dizi oyuncu kadrosu ile büyük dikkat çekti. Peki, Bahar dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede çekildi? İşte, ayrıntılar...

BAHAR DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Demet Evgar'ın yeni dizisi Bahar oyuncu kadrosu ve fragmanı ile gündem oldu. Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak gibi isimlerin ünlü isimlerin yer aldığı yapımın yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt otururken senaristliği Ayça Üzüm üstlendi. Fragmanlarıyla bile seyirciyi oldukça heyecanlandıran dizi, 13 Şubat 20.00'de izleyicisiyle buluşacak.

BAHAR DİZİSİNİN KONUSU NE?

Bahar, tıp okumuş fakat sonrasında hayatını eşine ailesine adamış olan genç bir kadını anlatıyor. Bahar, ölümle karşı karşıya geldiğinde eşi Timur'un başka bir yüzüyle karşılaşacak. Bahar'ın ani hastalığı ile ailedeki tüm dinamikler alt üst olacak. Bu süreçte Evren, her konuda Timur'un rakibi olacak. Bahar'ın hayatını yeniden inşa etmesi ise çoğu zaman trajikomik hikayelerle izleyiciye umut verecek.

Dizinin oyuncu kadrosunda; Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Sena Kalıp, Alisa Sezen Sever ve Hatice Aslan gib birbirinden yetenekli isimler yer alıyor. Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda ise Neslihan Yeşilyurt oturuyor.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...