BTK 1 Nisan’da tavan fiyatları açıklayacak! Telefon faturalarına zam yolda

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
BTK 1 Nisan’da tavan fiyatları açıklayacak! Telefon faturalarına zam yolda

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Cep telefonu faturalarına zam mı geliyor, sorusu arama motorlarında sorgulanıyor. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), 1 Nisan'da duyurulacak yeni azami ücret tarifesiyle birlikte detaylar merak konusu oldu. Peki, cep telefonu faturalarına zam mı geliyor? Tarih verildi. İşte detaylar.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) ise 1 Nisan’da tavan fiyat açıklayacak. Son zamanlarda artan cep telefonu paket ve tarife fiyatları, vatandaşları endişelendiriyor. Peki,  Cep telefonu faturalarına zam mı geliyor? Tüm merak edilenler haberimizde. 

BTK 1 Nisan’da tavan fiyatları açıklayacak! Ttelefon faturalarına zam yolda - 1. Resim

CEP TELEFONU FATURALARINA ZAM MI GELECEK?

Telefon faturaları son 1 yılda yüzde 150 oranında arttı. Sabah'ın aktardığına göre, BTK tarafından 1 Nisan'da açıklanacak yeni azami ücret tarifesi sonrası da operatörlerin yeni tarife ve paket fiyatlarına zam yapması bekleniyor.

BTK 1 Nisan’da tavan fiyatları açıklayacak! Ttelefon faturalarına zam yolda - 2. Resim

BTK 1 NİSAN’DA TAVAN FİYATLARI AÇIKLAYACAK

2023 yılının ekim ayında yurt içi aramanın dakikası 2,45 TL, yurt dışı aramanın dakikası 24,57 TL ile sınırlanmıştı. Yurt içi SMS fiyatı ise 1,75 TL olarak belirlenmişti. Önümüzdeki ay dakika ve SMS tavan fiyatlarının artırılacağı söyleniyor.

Bu nedenle taahhüdü yaklaşanların zamdan etkilenmemek için yeni tarife ve paket taahhüdünü 1 Nisan'a kadar yapması gerekiyor. 

 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...