Fenerbahçe Hatayspor 19:00’da başlıyor! Hatayspor Fenerbahçe maç kadrosu

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Fenerbahçe Hatayspor 19:00’da başlıyor! Hatayspor Fenerbahçe maç kadrosu

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Hatayspor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda, soruları arama motorlarında sorgulanıyor. Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Hatayspor Fenerbahçe ile karşı karşıya geliyor. Mersin Stadyumu'nda oynanacak maç için taraftarların araştırmaları hız kazandı. Hatayspor-Fenerbahçe maçı ne zaman? Saat kaçta? Maç kadroları haberimizde.

Peki, Hatayspor - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak, sorularına cevap aranıyor. Ligin ilk yarısında oynanan karşılaşmayı Fenerbahçe 4-2 kazanmayı başarmıştı. Peki, Hatayspor - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı izlenebilir?

HATAYSPOR - FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN?

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Hatayspor Fenerbahçe ile karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe ise zirve yarışında ezeli rakibi Galatasaray'ın gerisine düşerken ligde oynadığı son 5 karşılaşmada 4 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Bu akşam Mersin Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi hakem Atilla Karaoğlan yönetecek.Karaoğlan’ın yardımcılıklarını ise Cevdet Kömürcüoğlu ve Abdullah Bora Özkara yapacak. Turgay Kaan Numanoğlu mücadelenin dördüncü hakemi olacak.

 Hatayspor'un Fenerbahçe'yi konuk edeceği 28. Hafta karşılaşması 2 Mart Cumartesi günü saat 19.00'da başlayacak. Volkan Demirel'in çalıştırdığı Hatayspor 28. haftaya topladığı 29 puanla 16. sırada giriyor.

HATAYSPOR FENERBAHÇE MAÇ KADROSU

Maça az bir süre kala, İsmail Kartal'ın muhtemel 11'i de belli oldu. İsmail Kartal'ın takımını; Livakovic; Osayi Samuel, Çağlar, Bonucci, Ferdi, İsmail, Fred, Cengiz, Szymanski, Tadic ve Dzeko onbiri ile sahaya sürmesi bekleniyor.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...