Google ile altcoin NFP ortaklığının ardından NFP fiyatı yüzde 7 yükseldi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Google ile altcoin NFP ortaklığının ardından NFP fiyatı yüzde 7 yükseldi

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Google yeni bir altcoin ile ortaklık kurdu. Bu ortaklığın ardından kripto para yatırımcıları, Google hangi altcoin ile ortak oldu, sorusunu arama motorlarında sorguladı. Binance'in de yatırım yaptığı bu altcoinin Google İle ortaklığı sonrasında fiyatları uçuşa geçti. Peki, Google hangi altcoin ile ortak oldu? İşte detaylar.

Kripto para dünyasında son dakika gelişmesi yaşandı.Google Cloud ortaklığı duyuruldu. Ortaklık duyurusuyla fiyatı yükselişe geçti. Bu ortaklık tek seferlik bir girişimin ötesine geçerek devam eden gelişmelere zemin hazırlıyor.

GOOGLE HANGİ ALTCOİN İLE ORTAK OLDU?

Yapay zekanın gücünü Web3’le buluşturan altcoin NFP’nin arkasındaki NFPrompt platformu, Google Cloud ile stratejik bir ortaklık kurduğunu duyurdu. NFPrompt (NFP), arama motoru devi Google’ın bulut çözümü Google Cloud ile stratejik bir ortaklık kurdu. 

Google hangi altcoin ile ortak oldu? Google ortaklığı fiyatını uçurdu - 1. Resim

NFPrompt, ortaklık ile Google Cloud’un  veri yönetimini optimize etmeyi ve hızla büyüyen topluluğuna daha iyi hizmet vermek için altyapısını geliştirmeyi amaçlıyor. 

NFPrompt, “NFPrompt olarak startupların daha fazla yenilik yapması için Google Cloud ile ortaklık kurduğumuzu açıklamaktan gurur duyuyoruz.” dedi.

NFP’NİN GOOGLE ORTAKLIĞI FİYATINI UÇURDU

NFP fiyatı, Google Cloud duyurusu sonrasında yükselişe geçti. Zira günlük bazda %7’den fazla yükseldi. 

 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...