İsrail hurma markaları neler? Hangi hurma markaları boykot ürün?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İsrail'in Filistin'e saldırıları 7 Ekim'den bugüne devam ederken İsrail hurma markaları boykot edilenler arasında. Bu nedenle İsrail menşeili ve İsrail'in saldırılarını destekleyen markalara ait ürünler boykot ediliyor. Ramazan ayına gün sayarken Ramazan'da tüketilen hurma markalarının israil malı olup olmadığı araştırılıyor. İsrail malı hurma markaları neler, Hangi hurma markaları boykot sorularının cevapları araştırılıyor. Detaylar haberimizde...

İsrail'e ait ve İsrail'i destekleyen markalar boykot ediliyor. İsrail hurma markalarını sizler için derledik. Ramazan'a sayılı günler akla hangi hurma markalarının boykot olduğu merak ediliyor. İsrail malı hurma markaları neler, Hangi hurma markaları boykot sorularının cevapları araştırılmakta. İşte detaylar...

İSRAİL HURMA MARKALARI NELER?

İsrail menşeili hurma markaları listesinde yer alanlar İsrail hurma markaları olarak geçmekte. Bunlar arasında Hadiklaim, yer alıyor. 50 ülkeye ihracatı yapılan markanın alt markalarında 'King Solomon' ve 'MyJool' yer alıyor.

Galilee Export markası Avrupa'ya hurma ihracı yapılıyor. 

Mehadrin 'Growers at heart' markası, İsrail'in en büyük narenciye yetiştiricisi ve ihracatçısı. 

Agrifood Marketing şirketi, İsrailli hurma pazarlama şirketinin 'Star Dates' adından alt markası bulunuyor.

Jordon River Dates hurma üzerine uzmanlaşmış bir diğer İsrailli şirket. 

Son olarak Carmel Agrexco bir diğer hurma satışı yapan İsrail hükümetinin de ortak olduğu tarım şirketi. 

HANGİ HURMA MARKALARI BOYKOT?

İsrail malı hurma markaları, "Galilee Export, Hadiklaim, King Solomon, MyJool, Mehadrin, Agrifood Marketing, Star Dates, Jordon River Dates ve Carmel Agrexco olduğu öğrenildi.  

 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...