Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su değişti mi yerine kim geldi?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su değişti mi yerine kim geldi?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Settar Tanrıöğen Kızılcık Şerbeti'nden ayrıldı mı, yerine kim geldi, soruları hız kazandı. 'Kızılcık Şerbeti'ne Settar Tanrıöğen'in yerine gelecek isim merak ediliyor. Settar Tanrıöğen, beyin kanaması geçirmesi sonrası 'Kızılcık Şerbeti' setine dönemiyor. 'Abdullah Ünal' karakterini kim canlandıracak. Yerine gelecek isim belli oldu. Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su değişti mi yerine kim geldi?

Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su başarılı oyuncu Settar Tanrıöğen diziden ayrılacağı açıklandı. Settar Tanrıöğen, beyin kanaması geçirmesi sonrası 'Kızılcık Şerbeti' setine dönemiyor. Kızılcık Şerbeti'nde mecburi oyuncu değişikliği yaşandı. Peki, Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su yerine kim geldi? İşte o isim...

KIZILCIK ŞERBETİ'NİN APO'SU YERİNE KİM GELDİ?

Kızılcık Şerbeti'nde değişim rüzgarı esiyor.  Settar Tanrıöğen yerine Ahmet Mümtaz Taylan geliyor. Kızılcık Şerbeti, Abdullah Ünal karakterini oyuncu  Settar Tanrıöğen'in yerine Ahmet Mümtaz Taylan'ın devralacağı ifade edildi. Kızılcık Şerbeti'nde yeni Abdullah, Ahmet Mümtaz Taylan oldu. Kısa bir süre önce beyin kanaması geçiren ve ardından acil olarak ameliyata alınan Settar Tanrıöğen diziye veda etti. 

Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su değişti mi yerine kim geldi? - 1. Resim

AHMET MÜMTAZ TAYLAN KİMDİR?

12 Eylül 1965 tarihinde Ankara'da, Arnavut kökenli bir baba ve Çerkes kökenli bir annenin çocuğu olarak doğdu. Ahmet Mümtaz Taylan, Ankara Gazi Üniversitesi İktisat Bölümü'nü bitirdikten sonra Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden 1989 yılında mezun olmuştur. Ahmet Mümtaz Taylan, Türk oyuncu ve yönetmendir. Devlet Tiyatrosu’nda uzun süre oyuncu ve idareci olarak görev yapmıştır.Rol aldığı ve yönettiği filmlere birçok ödüle değer görülmüştür. Yılan Hikayesi’nden Kurşun Yarası’na, Çapkın’dan Hayat Apartmanı’na kadar pek çok dizide yer alan Taylan, Türkiye'de televizyon izleyicileri tarafından Leyla ile Mecnun dizisinde canlandırdığı "İskender" rolü ile tanınmıştır.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...