Muharrem Erkek kimdir? Çanakkale CHP adayı kim?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Muharrem Erkek kimdir? Çanakkale CHP adayı kim?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Muharrem Erkek kimdir, soruları hız kazandı. Canlı yayına konuk olan Muharrem Erkek'in hayatı, izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki, Muharrem Erkek kimdir? NOW TV canlı yayın konuğu Muharrem Erkek kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar… Muharrem Erkek’in görevi ne?

NOW TV canlı yayınına konuk olan Muharrem Erkek'in hayatı, izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki, Muharrem Erkek kimdir? Canlı yayın konuğu Muharrem Erkek kimdir, kaç yaşında ve nereli? Çalar Saat programı konuğu Muharrem Erkek kim? Muharrem Erkek’in görevi ne? İşte Muharrem Erkek’i hayat hikayesi…

Muharrem Erkek kimdir? Çanakkale CHP adayı kim? - 1. Resim

MUHARREM ERKEK KİMDİR, NERELİ?

Muharrem Erkek, 31 Ağustos 1969 tarihinde Çanakkale'de dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olan Erkek, 1994 yılında Çanakkale Barosu'na kayıtlı serbest avukat olarak çalışmaya başladı. 2000-2002 yılları arasında Çanakkale Barosu'nun yönetim kurulunda görev aldı, 2004-2014 yıllarında Çanakkale Belediyesi Meclis Üyesi olarak görev yaptı ayrıca Belediye Başkanvekilliği görevini de üstlendi. Çanakkalespor ve Çanakkale Zihinsel Engelliler Derneği Yönetim Kurulu üyeliklerinde bulundu, Çanakkale Kent Konseyi Yürütme Kurulu'nda görev aldı. Erkek, evli ve 2 çocuk babası bir hukukçudur.

Muharrem Erkek kimdir? Çanakkale CHP adayı kim? - 2. Resim

ÇANAKKALE CHP ADAYI KİM?

Muharrem Erkek, 11 Şubat 2019 tarihinden 10 Ağustos 2020 tarihine kadar Cumhuriyet Halk Partisi Genel Sekreterliği görevini yaptı. TBMM 25. 26. ve 27. dönem Çanakkale milletvekili olan Erkek, 2018 yılında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından hukuk politikalarından sorumlu genel başkan yardımcısı seçildi. 11 Şubat 2019 tarihinde ise Genel Sekreter Vekili olarak görev yapmaya başladı. 

Muharrem Erkek, 2024 yerel seçimlerinde CHP'den Çanakkale Belediye Başkan adayı olmuştur. 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...