Okul öncesi öğrencilere 3 bin 614 TL SED ödemesi hesaplara yattı mı?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Okul öncesi öğrencilere 3 bin 614 TL SED ödemesi hesaplara yattı mı?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından öğrencilere destek ödemesi hesaplara geçiyor. 3.614 TL destek ödemesi öğrencilere yatırıldı mı? Okul öncesi öğrencilere 3 bin 614 TL SED ödemesi hesaplara yattı mı?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın ihtiyaç sahibi ailelere destekleri devam ediyor. Ödemeler hak sahiplerinin hesaplarına yatırılıyor. Dar geliri olan ve çocuğu olan aileler için de Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı destek sağlamaya devam ediyor. Sosyal ve Ekonomik Destek ödeme takvimi ödenekten yararlananlar tarafından araştırılıyor. Peki, Okul öncesi öğrencilere 3 bin 614 TL SED ödemesi hesaplara yattı mı? Öğrenci parası ne kadar 2024? Çocuğu okula giden annelere destek kaç para? SED ne kadar yatıyor?

OKUL ÖNCESİ ÖĞRENCİLERE 3 BİN 614 TL SED ÖDEMESİ HESAPLARA YATTI MI?

Çocuğu okuyan aileler için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı destek ödemelerinin yatıp yatmadığı sorgulanıyor. 2024 SED zamlı ödemeleri okul öncesi öğrenciler için 3 bin 614 TL olarak yatırılıyor. İlköğretim kademesinde  destek ödemesi 5 bin 421 TL, ortaöğretimde okuyor olması durumunda 5 bin 782 TL, üniversite öğrencisi olan çocuklu hanelereyse 2024 SED ödemesi 6 bin 505 TL olarak yatırılıyor. Ödemeler duruma bağlı olarak yılda 1 ya da 2 kere gerçekleştiriliyor.

Okul öncesi öğrencilere 3 bin 614 TL SED ödemesi hesaplara yattı mı? - 1. Resim

Genellikle SED ödemeleri ay ortasında gerçekleşirken, Şubat ayı için net bir tarih belirlenmedi. Konuyla ilgili resmi açıklamanın gelmesi bekleniyor.Ödemelerin yatıp yatmadığı e-Devlet üzerinden T.C kimlik numarası ile öğreniliyor.

SED YARDIMI SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYIN!

.

 

 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...