Selena yeniden mi başlayacak? Sinem Kobal Selena ile geri mi dönüyor?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Selena yeniden mi başlayacak? Sinem Kobal Selena ile geri mi dönüyor?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Selena ekranlara geri mi dönüyor, sorusu gündem oldu. Yayınlandığı dönemin en çok izlenen dizisi Selena yeniden başlayacak iddiaları araştırılıyor. Selena dizisi hakkında sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Peki, Selena yeniden mi başlayacak? Sinem Kobal Selena ile geri mi dönüyor?

10 Eylül 2006 tarihinde ATV'de yayımlanmaya başlayan fantastik kurgu ve komedi türündeki Türk televizyon dizisi Selena yeniden mi başlayacak, sorusu arama motorlarında sorgulanıyor. Sinem Kobal'ın başrolünde oynadığı, döneminin en sevilen dizisi Selena hakkında sürpriz bir iddia geldi. Peki, Selena yeniden mi başlayacak? Sinem Kobal Selena ile geri mi dönüyor?

SELENA YENİDEN Mİ BAŞLAYACAK?

Başrollerini Sinem Kobal, Cansu Demirci, Gizem Güven ve Dilara Kurtulmuş'un paylaştığı dizi izleyiciler tarafından beğeniyle izlenmiştir. 3 sezondan oluşan dizi, 18 Ağustos 2009 tarihinde yayımlanan 104. bölümü ile final yaparak sona ermişti.

Selena yeniden mi başlayacak? Sinem Kobal Selena ile geri mi dönüyor?

Uzayda Dünya'dan çok uzak bir gezegen olan Ütopya'da iyilik ve kötülük arasında büyük bir mücadeleyi anlatan Selena dizisi iddialara göre TV dizisi olarak değil, sahneye müzikal olarak uyarlanacak. Selena müzikali için hazırlıkların başladığı konuşuluyor. Sinem Kobal'ın müzikalde başrolü oynayacağı iddia edildi. Sinem Kobal'ın projeye ne cevap vereceği ise şimdiden merak konusu oldu.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...