Süper Lig ve 1. Lig’in yayıncı kuruluşunun beIN Sports olduğu öne sürüldü

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Süper Lig ve 1. Lig’in yayıncı kuruluşunun beIN Sports olduğu öne sürüldü

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) düzenlediği Süper Lig ve 1. Lig’in yayın hakları ihalesini kimin aldığı merak konusu oldu. Yayın ihalesi ne oldu? Süper Lig’in yayıncı kuruluşu belli oldu mu? Hangi şirket ihaleye katılmadı? Süper Lig yayın ihalesini kim kazandı? Süper Lig yayıncı kuruluş kim? Süper Lig yayın ihalesini kim aldı? Tüm merak edilenler haberimizde.

2024-2025, 2025-2026 ve 2026-2027 Süper Lig sezonları için düzenlenen yayın ihalesini kim aldı, sorusuna cevap aranıyor. Yapılan görüşmelerin ardından Süper Lig ve 1. Lig’in yayıncı kuruluşunun belli olduğu iddia edildi. Süper Lig yayın ihalesini kim kazandı? Süper Lig yayın ihalesini kim kazandı, iptal mi oldu? Süper Lig yayıncı kuruluş kim?
Süper Lig yayın ihalesini kim aldı? Yayın ihalesi ne oldu? İşte detaylar.

Süper Lig ve 1. Lig’in yayıncı kuruluşunun beIN Sports olduğu öne sürüldü - 1. Resim

SÜPER LİG YAYIN İHALESİNİ KİM ALDI?

Futbolseverler, yeni sezonda maçların hangi kanaldan canlı yayınlanacağını araştırıyor. Türkiye Futbol Federasyonu son olarak 2022 yılında yayın ihalesini iptal ederek mevcut yayıncı beIN Medya Group ile 2 yıllık sözleşme yapmıştı. 2024-2025, 2025-2026 ve 2026-2027  sezonları için düzenlenen yayın ihalesine mevcut yayıncı kuruluş beIN Sports (Digitürk) ile Saran Medya katılmıştı.

Süper Lig ve 1. Lig’in yayıncı kuruluşunun beIN Sports olduğu öne sürüldü - 2. Resim

2024-2025 SÜPER LİG MAÇLARI HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Sports Digitale’den Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre, görüşmelerin ardından Süper Lig ve 1. Lig’in yayıncı kuruluşu beIN Sports oldu. Saran Medya ise yeni bir teklif yapmadı ve bugün kararı verilecek olan ihaleye katılmama kararı aldı.

Süper Lig ve 1. Lig’in yayıncı kuruluşunun beIN Sports olduğu öne sürüldü - 3. Resim

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...