Yeni evlenenlere kredi 150 bin TL şartları nelerdir? Evlilik kredisinde son dakika...

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Yeni evlenenlere kredi 150 bin TL şartları nelerdir? Evlilik kredisinde son dakika...

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Evlenecek gençlere faizsiz 150.000 TL kredi desteğinin şartları açıklandı mı, sorusu araştırılıyor. Evlenecek çiftlere faizsiz 150 bin TL kredi başvuru tarihi netleşti. Başvuracak çiftler içinse şartlar son dakika haberi ile belli oldu. Evlilik kredisi için başvuru tarihi, şartları ve yaş sınırı belli oldu. Yeni evlenenlere kredi 150 bin TL şartları nelerdir? Evlilik kredisinde son dakika...

Faizsiz evlilik kredisinde son durum merak ediliyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş yeni evlenecek çiftlere müjdeyi vermişti. Evlilik kredisi başvuruları için geri sayım başladı. Evlilik kredisi ne kadar? Evlilik kredisi başvuru şartları neler? Evlilik kredisine kimler başvurabilir? 

YENİ EVLENENLERE KREDİ 150 BİN TL ŞARTLARI NELERDİR?

Evlenecek gençlere faizsiz 150.000 TL kredi desteğinin şartları açıklandı. Faizsiz evlilik kredisi için başvuru şartları ve detayları belli oldu. Evlenecek gençler 150 bin TL evlilik kredisi başvuru detaylarını merak ediyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, evlilik kredisi şartları ile ilgili açıklama yaptı. Bu kapsamda ilk şart başvuru tarihi itibarıyla 30 yaşından gün almamış olmak yer alıyor. Aynı zamanda genç çiftin gelir toplamının brüt 2 asgari ücreti aşmaması ve başvuru için resmi nikah gününe en az 2 ay en fazla 6 ay kalmış olması gerekiyor.

Yeni evlenenlere kredi 150 bin TL şartları nelerdir? Evlilik kredisinde son dakika...

Evlilik kredisi ilk etapta Adıyaman, Gaziantep'in İslahiye ve Nurdağı ilçeleri ile Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya'daki gençlere verilecek. 2 yıl ödemesiz, 4 yılda ödeme şartıyla verilecek olan faizsiz 150 bin TL kredi imkanı için başvuru tarihleri de belli oldu. Evlenecek çiftlere faizsiz 150 bin TL kredi başvuruları ne zaman başlıyor, başladı mı? Tarihi netleşti.

EVLİLİK KREDİSİ BAŞVURU NE ZAMAN, BAŞVURU EKRANI NE?

150 bin TL faizsiz kredi başvuruları15 Şubat'ta başlıyor. 150 bin TL faizsiz evlilik kredisi başvuruları 15 Şubat 2024 tarihinden itibaren aile.gov.tr üzerinden e-Devlet ile yapılacak.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...