Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ünlü şef Somer Sivrioğlu 18 yıllık evliliğini bitirdi!

Düzenleyen:
Ünlü şef Somer Sivrioğlu 18 yıllık evliliğini bitirdi!

MAGAZİN Haberleri

MasterChef jüri üyesi ve Şef Somer Sivrioğlu ile 18 yıllık eşi Aslı Sivrioğlu’nun çekişmeli devam eden boşanma davası sonuçlandı. Yaklaşık 20 dakika süren duruşma sonucu taraflar anlaşmalı olarak boşandı.

2019 yılında Aslı Sivrioğlu, Somer Sivrioğlu’na çekişmeli boşanma davası açmıştı. Ünlü şef ve yemek programı sunucusu Somer Sivrioğlu ile 18 yıllık eşi Aslı Sivrioğlu’nun boşanma davası karara bağlandı. İstanbul 4. Aile Mahkemesi’nde görülen duruşmada Somer Sivrioğlu ile Aslı Sivrioğlu, avukatlarıyla birlikte hazır bulundu. Duruşma basına kapalı olarak gerçekleşti. Aslı Sivrioğlu tarafından iki yıl önce çekişmeli olarak açılan boşanma davası anlaşmalı olarak sonuçlandı.

Ünlü şef Somer Sivrioğlu 18 yıllık evliliğini bitirdi!

Yaklaşık 20 dakika süren duruşmada, taraflar anlaşmalı olarak boşandı. 

DURUŞMA 20 DAKİKA SÜRDÜ

Duruşmada, Aslı Sivrioğlu’nun nafaka ve tazminat talebinde bulunmadığı, Somer Sivrioğlu’nun ise, "Evliliğimizin sürme ihtimali yoktur" dediği öğrenildi. Yaklaşık 20 dakika süren duruşmada, taraflar anlaşmalı olarak boşandı. Mahkeme, iki çocuklarının velayetini Sydney’de yaşayan anne Aslı Sivrioğlu’na verilmesine ve Somer Sivrioğlu’nun Sydney’e gittiğinde belirli günlerde çocuklarını görebilmesine karar verdi. Duruşmanın ardından basın mensuplarının sorularını cevapsız bırakan şef Sivrioğlu, adliyeden ayrıldı.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...