Koronavirüse yakalanan Uraz Kaygılaroğlu’nun kızı ile buluşması duygulandırdı

Düzenleyen:
Koronavirüse yakalanan Uraz Kaygılaroğlu’nun kızı ile buluşması duygulandırdı

MAGAZİN Haberleri

Üç Kuruş dizisinin başrolü Uraz Kaygılaroğlu koronavirüse yakalandı. Ünlü oyuncuyu kızı Ada uzaktan ziyaret etti. O duygulandıran anları Instagram hesabından paylaşan Kaygılaroğlu, "Sana çok sarılmak isterdim" dedi.

Covid-19 test sonucu pozitif çıkan Uras Kaygılaroğlu, bir süredir evinde karantinada. Süreci hafif geçiren ünlü oyuncuyu kızı ziyaret etti. Baba kızın buluşması görenleri duygulandırdı.

DUYGUSAL ANLAR

Üç Kuruş dizisinde başrol oynayan Uraz Kaygılaroğlu, koronavirüse yakalanmış, çekimlere ara verilmişti. Evde karantinada olan Uraz Kaygılaroğlu'nu eski eşi ve kızı Ada uzaktan ziyarete etti. Bir süredir babasını göremeyen minik kız çok heyecanlandı ve babasına getirdiği hediyeyi uzattı. Uraz Kaygılaroğlu ise kızını kapıda görünce duygusal anlar yaşadı.

Koronavirüse yakalanan Uraz Kaygılaroğlu’nun kızı ile buluşması duygulandırdıÜnlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'nun paylaşımı sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

“SANA ÇOK SARILMAK İSTERDİM”

Eski eşi Melis İşiten’in videoya aldığı o anları Uraz Kaygılaroğlu sosyal medya hesabından paylaştı. “Sana çok sarılmak isterdim” diyen ünlü oyuncu kızı Ada ile uzaktan sohbet etmeyi ihmal etmedi.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...