Kara Ağaç Destanı dizisinde Gülnaz'ın 24 yaşındaki Merih Öztürk olduğu öğrenildi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Kara Ağaç Destanı dizisinde Gülnaz'ın 24 yaşındaki Merih Öztürk olduğu öğrenildi

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Kara Ağaç Destanı Gülnaz kim, gerçek adı ne araştırılıyor. Ekran macerasına TRT 1 ekranlarında başlayan Kara Ağaç Destanı 1960-70'li yıllarda geçiyor. Kara Ağaç Destanı dizisinde Gülnaz'ın 24 yaşındaki Merih Öztürk olduğu öğrenildi. Merih Öztürk kim ve nereli olduğu merak edilmekte. Merih Öztürk hayatı, biyografi ve oynadığı dizilere dair detaylar haberimizde yer alıyor.

Kara Ağaç Destanı Gülnaz kim, gerçek adı ne araştırılıyor. Başrollerinde Emre Kıvılcım, Meltem Akçöl, Olgun Şimşek gibi isimlerin yer aldığı dizinin Gülnaz karakteri merak edildi. Kara Ağaç Destanı dizisinde Gülnaz karakterini canlandıran oyuncu Merih Öztürk kim, nereli, hayatı, biyografisi ve oynadığı dizilerin detayları haberimizde...

KARA AĞAÇ DESTANI DİZİSİ GÜLNAZ'I MERİH ÖZTÜRK 

Kara Ağaç Destanı dizisinde Gülnaz karakterinin 24 yaşındaki model ve oyuncu olduğu öğrenildi. Geleneksel değerlerine bağlı, bey kızı karakteri olarak karşımıza çıkıyor. 

MERİH ÖZTÜRK KİMDİR?

Merih Öztürk, 28 Aralık 1999 yılında Düzce'de doğdu. Türk model ve oyuncu olan Merih Öztürk'ün babası Abhaz, annesi Arhavi kökenlidir. Kariyerine çocuk oyuncu olarak "Son Osmanlı Yandım Ali", "İki Aile" dizilerinde başladı. Öztürk, 16 ve 17 yaşlarında Best Model yarışmasına katılarak finalist ve gelecek vaat eden ödülü aldı.  2018 yılında katıldığı Best Model of Turkey yarışmasında ise 3'üncü oldu. Oyunculuk kariyerine "Börü 2039" dizisiyle devam eden Öztürk, 2022-23 yılları arasında TRT 1'de yayınlanan "Balkan Ninnisi" dizisindeki karakteriyle tanınırlığı arttı. Oyuncu şimdilerde Kara Ağaç Destanı dizisinde Gülnaz karakterini canlandırıyor. Kara Ağaç Destanı dizisinde Gülnaz'ın 24 yaşındaki Merih Öztürk olduğu öğrenildi - 1. Resim

MERİH ÖZTÜRK DİZİLERİ

2008 İki Aile

2021-2022 Börü 2039

2022-2022 Balkan Ninnisi

2023 Başım Belada

2024-devam ediyor Kara Ağaç Destanı

MERİH ÖZTÜRK FİLMLERİ

2007 Son Osmanlı Yandım Ali

 

 

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...