Fatih Sultan Mehmet'i anlatan diziden Eleni kim? Fetihler Sultanı Eleni'yi kim oynuyor, gerçek adı nedir? Esila Umut kimdir?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Fatih Sultan Mehmet'i anlatan diziden Eleni kim? Fetihler Sultanı Eleni'yi kim oynuyor, gerçek adı nedir? Esila Umut kimdir?

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Mehmed Fetihler Sultanı dizisinin Eleni'si kim merak ediliyor. Merakla beklenen Mehmed Fetihler Sultanı dizisi ilk bölümüyle bu akşam ekrana geliyor. Mehmed Fetihler Sultanı Eleni'yi kim oynuyor, gerçek adı nedir, Esila Umut kimdir sorularının cevapları araştırılıyor. Detaylar haberimizde...

Mehmed Fetihler Sultanı Eleni'yi kim oynuyor, gerçek adı nedir? Esila Umut kimdir?  sorularının cevapları araştırılıyor. 27 Şubat akşamı TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlayacak Mehmed Fetihler Sultanı dizisinin Eleni'si hakkında merak edilenler...

MEHMED FETİHLER SULTANI ELENİ KİM OYNUYOR, GERÇEK ADI NEDİR?

Mehmed Fetihler Sultanı dizisinde Eleni karakterini Esila Umut canlandırıyor.

Mehmed Fetihler Sultanı Eleni'yi kim oynuyor, gerçek adı nedir? Esila Umut kimdir? - 1. Resim

ESİLA UMUT KİMDİR?

Esila Umut, 2001 yılında Antalya'da doğdu. Sinema ve dizi film oyuncusu olan Esila Umut aslen İzmirlidir. Ekran önüne ilk kez 2015 yılında Sevdam Alabora dizisi ile başladı. Ardından 2016 yılında Kardeşim Benim sinema filminde rol aldı. Pek çok dizi ve filmde rol alan Umut, son olarak 2023 yılında Bir Derdim Var dizisinde Leyla karakterini canlandırdı. Şimdilerde ise Mehmed Fetihler Sultanı dizisinde Eleni karakteri ile izleyicisiyle buluşuyor. 

ESİLA UMUT DİZİLERİ VE FİLMLERİ

Bir Derdim Var  (Dizi, 2023)

Alparslan Büyük Selçuklu (Dizi, 2021-2023)

adaleTT (Dizi, 2023)

Akrep (Dizi, 2020-2021)

Uyanış: Büyük Selçuklu (Dizi, 2020)

Payitaht Abdülhamid (Dizi, 2019-2020)

Kin (Sinema Filmi, 2019)

Ufak Tefek Cinayetler (Dizi, 2017-2018)

Kardeşim Benim (Sinema Filmi, 2016)

Sevdam Alabora (Dizi, 2015)

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...