ÖZET Beşiktaş - Gaziantep FK (2-0 Maç Sonucu) Eksik Kartal'dan baklava tadında galibiyet

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
ÖZET Beşiktaş - Gaziantep FK (2-0 Maç Sonucu) Eksik Kartal'dan baklava tadında galibiyet

SPOR Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Son Dakika Beşiktaş haberi: Ligde ve Avrupa'da aldığı peş peşe yenilgilerle zirve yarışından uzaklaşan Beşiktaş, Süper Lig'in dişli ekibi Gaziantep FK'yı 2-0 mağlup ederek kazanmayı hatırladı. Siyah-Beyazlılar'a 3 puanı getiren golleri 2. yarıda Salih Uçan ve Cenk Tosun attı. Amir Hadziahmetovic 80'de oyuna girip 86'da kırmızı kart gördü.

Beşiktaş Süper Lig'de 10. hafta kapanış maçında Gaziantep FK'yı Salih Uçan ve Cenk Tosun'un golleriyle 2-0 mağlup etti.

BEŞİKTAŞ - GAZİANTEP FK (2-0) ÖZET İZLE

https://twitter.com/Besiktas/status/1719050711776768349

KAFAYI ÇALIŞTIRDILAR

Siyah-Beyazlılar ilk yarısı golsüz biten maçın 2. yarısında iki golü de kafayla attı. 63. dakikada BChamberlain'in soldan kullandığı kornerde Salih Uçan'ın altıpasın içinden yaptığı kafa vuruşunda top ağlar buluştu: 1-0.

Beşiktaş 75. dakikada farkı 2'ye çıkardı. Rashica'nın ceza sahası içi sağından ortasına arka direkte iyi yükselen Cenk Tosun, Arda Kızıldağ'ın üzerinden yaptığı kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 2-0.

ÖZET Beşiktaş - Gaziantep FK (2-0 Maç Sonucu) Eksik Kartal'dan baklava tadında galibiyet

KARTAL MORAL BULDU

Lig'de oynadığı son maçta Galatasaray'a 2-1 mağlup olan ve UEFA Konferans Ligi'nde Bodo Glimpt önünde 3-1 yenilgi alan Beşiktaş, Gaziantep FK engelini geçerek kara bulutları az da olsa dağıttı.

Ligin ilk 9 haftasında 6 mağlubiyet 3 galibiyet alan Gaziantep FK, bu maçlarda 7 gol attı, kalesinde ise 15 gole engel olamadı. Sumudica yönetimindeki Gaziantep ekibi ligde topladığı 9 puanla 16. sırada bulunuyor.

Stat: Tüpraş

Hakemler: Mete Kalkavan, Samet Çiçek, Candaş Elbil

Beşiktaş: Ersin Destanoğlu, Onur Bulut, Bailly (Dk. 81 Onana), Necip Uysal, Zaynutdinov, Salih Uçan (Dk. 67 Hadziahmetovic), Gedson Fernandes, Ghezzal (Dk. 21 Yakup Arda Kılıç) (Dk. 81 Muleka), Chamberlain (Dk. 81 Demir Ege Tıknaz), Rashica, Cenk Tosun

Gaziantep FK: Nita, Mustafa Eskihellaç, Arda Kızıldağ, N'Koulou, Djilobodji, Morais, Gradel (Dk. 89 M'Bakata), Furkan Soyalp, Maxim, Dragus (Dk. 82 İlker Karakaş), Riascos (Dk. 67 Markovic)

Goller: Dk. 63 Salih Uçan, Dk. 75 Cenk Tosun (Beşiktaş)

Kırmızı kartlar: Dk. 86 Hadziahmetovic (Beşiktaş), Dk. 90+3 Furkan Soyalp (Gaziantep FK)

Sarı kartlar: Dk. 35 Dragus, Dk. 48 N'Koulou, Dk. 85 Gradel (Gaziantep FK), Dk. 54 Burak Yılmaz (Teknik sorumlu) (Beşiktaş)

ÖZET Beşiktaş - Gaziantep FK (2-0 Maç Sonucu) Eksik Kartal'dan baklava tadında galibiyet

Beşiktaşlı taraftarlar Cumhuriyet’in 100. yılı dolayısıyla koreografi organize etti.

BEŞİKTAŞ - GAZİANTEP FK 9'UNCU RANDEVU

Beşiktaş, Gaziantep FK ile Süper Lig'de 9. kez karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlı ekip, 2019-2020 sezonundan bu yana oynanan 8 maçta 1'i hükmen olmak üzere 4 galibiyet aldı. Söz konusu maçların 2'sini Gaziantep FK kazanırken, 2'si ise beraberlikle sonuçlandı.

BEŞİKTAŞ'TA KİMLER EKSİK?

Beşiktaş'ta maç öncesi tam 10 eksik bulunuyordu. Valentin Rosier ve Vincent Aboubakar'ın dışında sakatlıkları bulunan Omar Colley, Daniel Amartey, Arthur Masuaku, Tayfur Bingöl, Umut Meraş, Tayyip Talha Sanuç ve Emrecan Uzunhan forma giyemedi. Eric Bailly'nin durumu maç saatinde belli oldu ve ilk 11 başladı.

Kaleci Mert Günok ise kırmızı kart cezalısı olduğu için kaleyi Ersin Destanoğlu korudu.

ÖZET Beşiktaş - Gaziantep FK (2-0 Maç Sonucu) Eksik Kartal'dan baklava tadında galibiyet

Beşiktaşlı taraftarlar, karşılaşmanın sona ermesinin ardından siyah-beyazlı futbolcuları tribünlere çağırdı.

BURAK YILMAZ YİNE KART GÖRDÜ

Beşiktaş'ın teknik sorumlusu Burak Yılmaz, Galatasaray maçının ardından Gaziantep FK mücadelesinde de sarı kart gördü.

Yılmaz, müsabakanın 54. dakikasında yoğun itirazları sonrasında hakem Mete Kalkavan tarafından sarı kartla ikaz edildi. Bu kart, Yılmaz'ın bu sezonki ikinci sarı kartı oldu.

İÇ SAHADA 4 MAÇLIK GALİBİYET SERİSİ

Pendikspor'la 1-1 berabere kalarak iç sahada sezonun başlangıcını beraberlikle yapan Beşiktaş, Gaziantep FK'yi de yenerek üst üste 4. galibiyetini aldı.

Pendikspor maçının ardından Dolmabahçe'de konuk ettiği Sivasspor, Kayserispor ve İstanbulspor'u da yenen siyah-beyazlı ekip, Gaziantep FK'yi de puansız göndererek iç sahada aldığı puanı 13'e yükseltti.

ÖZET Beşiktaş - Gaziantep FK (2-0 Maç Sonucu) Eksik Kartal'dan baklava tadında galibiyet

SALİH UÇAN'DAN İLK KEZ KAFA GOLÜ

Sakatlığı nedeniyle geçen haftaki Galatasaray derbisinde forma giyemeyen siyah-beyazlı oyuncu, 63. dakikada Chamberlain'in kullandığı köşe vuruşunda meşin yuvarlağı kafayla ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

Neftçi ile oynanan UEFA Avrupa Konferans Ligi üçüncü tur ilk maçında da bu sezonki ilk golünü atan tecrübeli futbolcu, 67. dakikada ise yerini Amir Hadziahmetovic'e bıraktı.

Beşiktaş'ın golcü oyuncusu Cenk Tosun, ligdeki ilk golünü attı. Bu sezon 8'i lig olmak üzere 13 maçta görev yapan Cenk Tosun toplamda 2. golüne imza attı. Siyah-beyazlı oyuncu ilk golünü ise Club Brugge ile oynanan UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu maçında kaydetmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...