Derbi Pazar günü saat 19.00'da başlayacak

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Derbi Pazar günü saat 19.00'da başlayacak

Futbol Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Derbi Pazar günü saat kaçta, Beşiktaş Galatasaray derbisi kaçta başlayacak? | Bu hafta sonu oynanacak olan Beşiktaş Galatasaray derbisine saatler kaldı. Heyecan dolu geçmesi beklenen mücadelenin başlama saati araştırılıyor. Peki, Beşiktaş Galatasaray derbisi Pazar günü saat kaçta başlayacak? İşte derbinin başlama saati!

Derbi Pazar günü saat kaçta? Beşiktaş Galatasaray derbisine saatler kaldı. Heyecan dolu geçmesi beklenen mücadelenin başlama saati araştırılıyor. Peki, Beşiktaş Galatasaray derbisi Pazar günü saat kaçta başlayacak? İşte derbinin başlama saati!

DERBİ PAZAR GÜNÜ SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Beşiktaş Galatasaray derbisi Pazar günü saat 19.00’da başlayacak. Mücadele İstanbul'da, Tüpraş Stadyumu'nda oynanacak.

BEŞİKTAŞ GALATASARAY DERBİSİ HANGİ KANALDA?

Beşiktaş Galatasaray derbisi Bein Sports 1’den canlı olarak ekranlara gelecek. Maçı Bein Sports 1’den şifresiz olarak izleyebilmeniz için Bein Sports kullanıcısı olmanız gerekmektedir.

DERBİ NOTLARI

Ligde yaptığı 27 müsabakada 72 puan toplayarak liderlik koltuğunda oturan Galatasaray, 46 puan elde ederek 4. sırada bulunan Beşiktaş ile karşılaşacak.

Siyah-beyazlıların ev sahipliğinde Tüpraş Stadyumu'nda yapılacak derbi, şampiyonluk yarışında kritik bir dönemeç olarak görülüyor.

Bu sezon şampiyonluk yarışında geride kalan ancak Semih Kılıçsoy'a şans vererek 18 yaşında bir oyuncu kazanan Beşiktaş, derbide yine genç golcüsünden rakip fileleri havalandırmasını bekleyecek.

Galatasaray'da ise gol krallığı yarışında ikinci sırada yer alan Mauro Icardi, derbide görevini yerine getirebilmek için ter dökecek.

Ligin 17. haftasından itibaren düzenli olarak forma giymeye başlayan ve bu süre içinde 11 maç oynayan Semih Kılıçsoy, 9 golle siyah-beyazlı takımın en skorer ismi olarak öne çıktı.

Bir gol daha atması halinde çift haneli sayılara ulaşacak Semih Kılıçoy, Beşiktaş'ta tecrübeli forvetler Cenk Tosun ve Vincent Aboubakar'ı geride bıraktı.

Beşiktaş'taki ilk golüyle birlikte peş peşe 4 maçta rakip fileleri sarsan Semih, ligde son iki haftayı da boş geçmedi. Sakatlığı nedeniyle görev almadığı Sivasspor maçı sonrasında oynanan 4 maçta 4 gol atan siyah-beyazlı golcü, bu süreçte Trabzonspor (2), İstanbulspor ve Konyaspor ağlarını sarstı.

Galatasaray müsabakası ayrıca Semih Kılıçsoy'un ilk derbisi olacak. Bu müsabakada gol atması halinde Semih de Galatasaray derbisinde skor üreten oyuncular arasında tarihteki yerini alacak.

Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy'un ardından en golcü isimler arasında yer alan stoper Omar Colley ve tecrübeli forvet Cenk Tosun, 5'er kez rakip fileleri havalandırdı.

Siyah-beyazlıların tecrübeli forvetlerinden olan ancak kadro dışı kalma ve sakatlık gibi problemler yaşayan Vincent Aboubakar'ın ise 4 golü bulunuyor. Kamerunlu oyuncu, ligin 8. haftasındaki İstanbulspor müsabakasında gol attıktan sonra 5 maçta görev alabilirken, skor üretemedi.

Düzenleyen:  - Futbol
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...