Galatasaray Antalyaspor muhtemel ilk 11'ler! Icardi Antalya maç kadrosunda var mı, oynayacak mı?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Galatasaray Antalyaspor muhtemel ilk 11'ler! Icardi Antalya maç kadrosunda var mı, oynayacak mı?

Futbol Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Galatasaray Antalyaspor muhtemel ilk 11’i! Icardi var mı? | Galatasaray Süper Lig’de bu hafta kendi evinde Antalyaspor’u konuk ediyor. Maçın 11’leri henüz belli olmadı ancak muhtemel 11’ler araştırılıyor. Icardi 1 maçlık men cezası almıştı. Peki, Icardi Antalya maç kadrosunda var mı? İşte Galatasaray Antalyaspor muhtemel ilk 11'ler!

Galatasaray Antalyaspor muhtemel ilk 11! GS Antalyaspor maçı 11’leri henüz belli olmadı ancak muhtemel 11’ler araştırılıyor. Icardi’nin aldığı 1 maçlık men cezası sonrası “Icardi Antalya maç kadrosunda var mı” merak edildi. İşte Galatasaray Antalyaspor muhtemel ilk 11'ler haberimizde…

GALATASARAY ANTALYASPOR MUHTEMEL İLK 11

Galatasaray Antalyaspor muhtemel ilk 11’leri şu şekildedir:

Galatasaray: Muslera, Barış, Sanchez, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Tete, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Carlos Vinicius

Bitexen Antalyaspor: Helton, Bünyamin, Veysel, Bahadır, Güray, Kaluzinski, Streek, Safuri, Saric, Bytyqi, Buksa

ICARDI ANTALYASPOR MAÇINDA YOK MU?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi'ye 1 maç men cezası verdi. Bu sebeple bu akşam oynanacak olan Galatasaray – Antalyaspor maçında Icardi forma giyemeyecek.

TFF'den yapılan açıklamada, kurulun, MKE Ankaragücü ile oynanan Süper Lig maçında rakip takım taraftarına yönelik hakareti sebebiyle Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi'ye bir maç men ve 19 bin 500 lira para cezası uyguladığı bildirildi.

Galatasaray Antalyaspor muhtemel ilk 11'ler! Icardi Antalya maç kadrosunda var mı, oynayacak mı? - 1. Resim

GALATASARAY İLE ANTALYASPOR ARASINDA MAÇLAR

İki takım arasında geride kalan 55 maçta sarı-kırmızılılar 34, kırmızı-beyazlılar 7 galibiyet aldı, taraflar 14 müsabakada ise eşitliği bozamadı.

Galatasaray'ın 106 golüne, Akdeniz ekibi 48 golle karşılık verdi.

OKAN BURUK’UN ANTALYASPOR KARNESİ

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, çalıştırdığı takımlarla Antalyaspor'a mağlup olmadı.

Okan Buruk, Akdeniz temsilcisine karşı Elazığspor, Akhisarspor, Çaykur Rizespor, Başakşehir ve Galatasaray'ın başında 11 maça çıktı. Buruk, söz konusu müsabakalarda 8 galibiyet, 3 beraberlik aldı.

Tecrübeli teknik adam, Antalyaspor'u çalıştıran Sergen Yalçın'a karşı ise 7 Süper Lig maçında 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 yenilgi yaşadı.

GALATASARAY ANTALYASPOR MAÇI SAAT KAÇTA?

Galatasaray Antalyaspor maçı saat 20.00’de başlayacak.

GALATASARAY ANTALYASPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Galatasaray Antalyaspor maçı Bein Sports 1’den canlı olarak yayınlanacak.

Düzenleyen:  - Futbol
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...