Galatasaray'da Sergio Oliveira, Beşiktaş derbisi öncesi kadro dışı bırakıldı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Galatasaray'da Sergio Oliveira, Beşiktaş derbisi öncesi kadro dışı bırakıldı

Futbol Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Galatasaray Beşiktaş derbisine saatler kala kadro dışı kalan isim araştırılıyor. Fatih Karagümrük maçı sonrası Galatasaraylı yıldız Sergio Oliveira ve teknik adam Okan Buruk arasında sorun yaşandı. Galatasaray'da Sergio Oliveira, Beşiktaş derbisi öncesi kadro dışı bırakıldı. İşte detayiar...

Beşiktaş derbisine saatler kala Galatasaray'da kadro dışı kalan isim kim merak ediliyor. Fatih Karagümrük maçı sonrasında soyunma odasında teknik direktör Okan Buruk ile aralarında sorun çıktığı söylenen Sergio Oliveira, Beşiktaş derbisi öncesi kadro dışı bırakıldı. Galatasaray Beşiktaş maçı saat kaçta, ne zaman, ilk 11... Detaylar haberimizde...

GALATASARAY BEŞİKTAŞ DERBİSİ ÖNCESİ SERGİO OLİVEİRA KADRO DIŞI BIRAKILDI

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda Fatih Karagümrük ile oynadığı maç sonrası teknik direktör Okan Buruk ile Sergio Oliveira arasında tartışma yaşandığı söylendi. 

Bugün oynanacak Beşiktaş derbisi öncesi kadro dışı kaldığı öğrenilen Sergio Oliveira'nın sezon sonunda takımından ayrılacağı ve İtalya ya da Portekiz'e döneceği düşünülüyor.

Derbi öncesi sarı kırmızılı takımına destek paylaşımı yapan Oliveira, takımını ve taraftarını desteklediğini belirtti. 

 

Düzenleyen:  - Futbol
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...