Muharrem İnce oyunu kullandı: Bugün düğün günü fakat...

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Muharrem İnce oyunu kullandı: Bugün düğün günü fakat...

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce oyunu Ankara’da kullandı. Okulda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan İnce, “Seçim demokrasilerin düğünüdür. Bugün düğün günü fakat bu düğün meşru ama adil değil” dedi.

Memleket Partisi Genel Başkanı İnce ve eşi Ülkü İnce, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için Ankara'daki Yaşamkent Şener Çakmak Anadolu Lisesinde 4683 numaralı sandıkta oylarını kullandı. Ardından basın mensuplarına açıklama yapan İnce, “Seçim demokrasilerin düğünüdür. Bugün düğün günü fakat bu düğün meşru ama adil değil” dedi.

Muharrem İnce oyunu kullandı: Bugün düğün günü fakat... - 1. Resim

'MİLLETİN CEBİNDEN MİLLETE PROPAGANDA YAPTILAR'

Seçim sonuçlarını tanıdığını ancak sonuçların adil olmadığını önce süren İnce, “Bazıları memleketin uçaklarıyla memleketin helikopterleriyle hazinenin parasıyla kampanya yaptı. Bazıları da belediyenin parasıyla kampanya yaptı. Yani milletin cebinden millete propaganda yaptılar. Biz ise çoluk çocuğumuzun harçlığından, çoluk çocuğumuzun rızkından kampanya yaptık Buna rağmen sonuçları tabii ki tanıyoruz ama bu düğünün meşru ama adil olmadığını da hatırlatmak istiyoruz. Seçim sonuçlarını şimdiden memleketimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...