- Antalya'da korkutan deprem!
6 saat 14 dakika önce

Antalya güne depremle uyandı! İşte ilk veriler....

Yurdun dört bir yanından korkutan deprem haberleri gelmeye devam ediyor. Dün akşam Tokat'ta 4 büyüklüğünde deprem oldu, yürekler ağza geldi. Son deprem ise Antalya'da kaydedildi, Manavgat sabaha karşı sallandı, işte ilk veriler...
 - Erdoğan kurmaylarına talimat verdi
6 saat 51 dakika önce

Erdoğan kurmaylarına talimat verdi: Tatil için acele etmeyin, çalışın!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kurmaylarına “Eskiden genel kurul sabaha kadar çalışır, öğleyin yeniden açılırdı. Yeni dönemin henüz bir yılı doldu. Tatil için acele etmeyin. Önce gündemdeki yasaların tümünü geçirin, çalışın” talimatı verdiği öğrenildi.
 - Erdoğan’dan başıboş köpek düzenlemesi mesajı
7 saat 3 dakika önce

Erdoğan’dan başıboş köpek düzenlemesi mesajı: Terör seviciler bize vicdan dersi veremez

“Halkımız, sokakların güvenli hâle gelmesini istiyor” diyen Erdoğan “Hayvan konusunda dağdaki eli kanlı katillere methiyeler düzenler, bize vicdan ve merhamet nutku çekemez” dedi. Cumhurbaşkanı, CHP liderine seslenerek “Talimat verin belediyeleriniz SGK’ya birikmiş borçlarını ödesin. Maliye, yakında borçların tahsiline kaynağında başlayacak” diye konuştu
 - İslam düşmanlığı CHP’nin geninde var
7 saat 13 dakika önce

Deniz Yücel ilk değil! İslam düşmanlığı CHP’nin geninde var

CHP Sözcüsü Deniz Yücel, cuma hutbesinde İslamiyetin kadın ve erkekler için tesettür hükümlerini aktaran Diyanet İşleri Başkanlığı’nı çirkin sözlerle hedef aldı. Sözleri herkesin tepsini çekerken bu durum akıllara geçmişten günümüze CHP’li isimlerin İslam karşıtı söylemlerini getirdi...
 - CHP’li belediye kanser hastalarını bile işten çıkardı
7 saat 24 dakika önce

CHP’li belediye kanser hastalarını bile işten çıkardı

Çiğli Belediyesinden çıkarılan ve CHP önünde dokuz gündür eylem yapan işçiler derdini gazetemize döktü: Baba ocağından kovulduk. CHP’nin bahçesine bile giremiyoruz. Çıkarılan işçilerden ikisi kanser, dördü hamile.
 - PKK’yı Avenger de kurtaramayacak!
7 saat 32 dakika önce

PKK’yı Avenger de kurtaramayacak! ABD yardım yağdırıyor...

ABD ordusu, Suriye’nin kuzeydoğusunda terör örgütü PKK/YPG’nin işgal ettiği Haseke ilindeki üssüne, 40 araçtan oluşan askerî takviye sevk etti.
Gündem - Gündem
7 saat 47 dakika önce

İzmir'de kanlı pusu! Sokak ortasında kurşuna dizildi

Sokakta yürüyen İsmail Güller, yanına motosikletle gelen kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Kasığına isabet eden 3 mermi ile ağır yaralanan adam yoğun bakıma kaldırıldı.
 - Turizm ve ticaretin kalbi karanlığa gömüldü
10 saat 35 dakika önce

Turizm ve ticaretin kalbi karanlığa gömüldü

İstanbul'da turizmin en önemli bölgeleri arasında yer alan tarihi yarımadanın birçok noktasında dört gündür olmayan elektrik nedeniyle esnaf zor günler geçiriyor.
 - Tokat'ta korkutan deprem! AFAD ilk verileri paylaştı
12 saat 53 dakika önce

Tokat'ta korkutan deprem! AFAD ilk verileri paylaştı

Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
 - Türkiye'den ABD'ye "yazıklar olsun" tepkisi!
13 saat 36 dakika önce

Türkiye'den ABD'ye "yazıklar olsun" tepkisi! Netanyahu Kongre'de ayakta alkışlandı

ABD Kongresi'nde İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun Gazze'deki sayısız katliama rağmen ayakta alkışlanması dünya için büyük bir utanç oldu. Türkiye'den Netanyahu'nun ayakta alkışlanmasına tepkiler gecikmedi. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş "Yazıklar olsun size" derken, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan "Lobiler ve hakim medya kanalları ile oluşturulan algılar karşısında, Filistin halkının yanında olmaya, herkes için adaleti ve barışı savunmaya devam edeceğiz" sözleri geldi.
 - Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Lozan Antlaşması mesajı
15 saat 1 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Lozan Barış Antlaşması'nın 101. yıl dönümü mesajı

Lozan Barış Antlaşması'nın 101. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye, bölgesinin istikrar abidesi olarak tam 101 yıldır sürdürdüğü kalkınma yolculuğunu bugün de kararlı bir şekilde devam ettirmektedir" ifadelerini kullandı.
 - Meteoroloji harita paylaştı, il il uyardı
15 saat 24 dakika önce

Önümüzdeki üç güne dikkat! Meteoroloji harita paylaştı, il il uyardı

Mevsim normalleri üzerinde seyreden sıcaklara sağanak molası geliyor. Meteoroloji İstanbul dahil birçok kentte sağanak beklendiğini açıkladı. Prof. Dr. Orhan Şen ise sıcaklıkların bugün 5-6 derece düştüğünü, hafta sonuna kadar da böyle devam edeceğini söyledi.
 - "Suriyelilerin ülkelerine dönmesi gerekiyor"
15 saat 35 dakika önce

Bakan Fidan'dan mülteci açıklaması: Suriyelilerin ülkelerine dönmesi gerekiyor

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, BAE'de bir TV kanalına verdiği mülakatta dış politika gündemine yönelik dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Türkiye’nin Suriye ve Irak ile kurduğu diyalog, Orta Doğu'da yaşanan savaşlar, terör sorunu vb. konuları değerlendiren Bakan Fidan, ülkedeki mülteci tartışmaları ile ilgili “Suriyelilerin güvenli bir şekilde ülkelerine dönmesi gerekiyor” ifadelerine yer verdi.
 - Türk askerleri Aden Körfezi'nde! Komuta devralındı
16 saat 23 dakika önce

Türk askerleri Aden Körfezi'nde! Birleşik Görev Kuvveti komutası devralındı

Türkiye 7. kez Aden Körfezi'nde ticaret gemilerine yönelik deniz haydutluğu faaliyetlerini önlemek adına kurulan Birleşik Görev Kuvveti (CTF-151) komutasını devraldı.
 - AK Parti ile DEM'li vekiller birbirine girdi
17 saat 54 dakika önce

TBMM'de yumruklu kavga! AK Parti ile DEM'li vekiller birbirine girdi

TBMM Genel Kurulu'nda tansiyon yükseldi. DEM Parti ve AK Parti milletvekilleri arasında yumruklu kavga meydana geldi. Meclis adeta savaş alanına dönerken, Başkanvekili Bekir Bozdağ, oturuma ara vermek zorunda kaldı.
 - Özgür Özel sokak köpeği ile konuştu!
18 saat 15 dakika önce

Özgür Özel sokak köpeği ile konuştu

Sahipsiz sokak hayvanlarına yönelik kanun teklifinin Meclis komisyonundan geçmesinin ardından CHP lideri Özgür Özel'den dikkat çeken bir tepki geldi. Muhalefet cephesinden Türkiye'de pek çok vatandaşın ölümüne yol açan saldırgan sokak köpekleriyle ilgili soruna bir çözüm arayışın gelmezken, Özgür Özel sokak köpeği ile konuşarak Meclis kararını eleştirdi.
 - İstanbul Bayrampaşa'da balkon çöktü! Bina tahliye edildi
18 saat 29 dakika önce

İstanbul Bayrampaşa'da balkon çöktü! Bina tahliye edildi

İstanbul Bayrampaşa'da 3 katlı bir binanın 1. katında balkon çöktü. Olayda şu ana kadar ölen ya da yaralanan olmadığı belirtildi. Binada bulunan vatandaşlar çökmenin ardından tahliye edildi.
 - Terörist Serebriakov Bodrum'da yakalandı!
18 saat 47 dakika önce

Rusya'da bombalı saldırı düzenleyen terörist Bodrum'da yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Rusya'da bombalı saldırı düzenleyerek 2 kişinin yaralanmasına yol açan Evgenii Serebriakov isimli teröristin Muğla'nın Bodrum ilçesinde yakalandığını duyurdu.
 - İmama oklu saldırıda yeni gelişme
18 saat 53 dakika önce

Yerlikaya 'Gereği yapıldı' diyerek duyurdu! İmamı okla vuran şüpheli gözaltında

Bağcılar'da imamı okla vuran M.G. yakalandı. Haberi duyuran Bakan Yerlikaya, 'gereği yapıldı' diyerek şahsın kasten yaralama suçundan gözaltına alındığını duyurdu.
 - "Her yeri kanser hücresi gibi sardılar"
19 saat 59 dakika önce

Bakan Fidan'dan 'PKK' uyarısı: "Her yeri kanser hücresi gibi sardılar"

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "PKK Irak’ın her yerini kanser hücresi gibi sarıyor. Bu artık bizim sorunumuz olmaktan çıkıp Irak’ın bir milli güvenlik sorununa dönüştü." açıklamasında bulundu. Fidan, "Bununla savaşmamız, bunun elindeki petrolü, enerji kaynaklarını Suriye halkına geri vermemiz gerekiyor." diye konuştu.
 - Cami imamını okla vurdu
20 saat 22 dakika önce

Yer Bağcılar: Tartıştığı imamı okla vurdu, cemaat saldırganı hemen etkisiz hale getirdi

Bağcılar'da bir şahıs, tartıştığı cami imamını okla vurdu. Yaralanan imam, omzuna saplanan okla hastaneye kaldırıldı. Saldırganı yakalayan esnaf, adamı yakalayıp depoya kapatırken, tartışmanın nedeni de ortaya çıktı.
Başa Dön Sona Git