Bahar dizisi Umay Yavuzoğlu kimdir? Alisa Sezen Sever kaç yaşında, nereli?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Bahar dizisi Umay Yavuzoğlu kimdir? Alisa Sezen Sever kaç yaşında, nereli?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Bahar dizisi Umay Yavuzoğlu kimdir, sorusu arama motorlarında sorgulanıyor. Oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken Bahar dizisinde Umay Yavuzoğlu karakterini canlandıran Alisa Sezen Sever'in kim olduğu merak konusu oldu. Peki, Bahar dizisi Umay Yavuzoğlu nereli ve kaç yaşında? Alisa Sezen Sever kimdir? Hayatı ve kariyeri haberimizde.

Ekran hayatına yeni başlayan dizilerden biri olan Bahar dizisinde Umay Yavuzoğlu karakterini canlandıran Alisa Sezen Sever'in hayatı merak konusu oldu. Bahar, MF Yapım imzalı, ilk bölümü 13 Şubat 2024 tarihinde yayımlanan, yapımcılığını Asena Bülbüloğlu'nun üstlendiği, Bahar dizisi yayın hayatına hızlı bir giriş yaptı. Dizi, fragmanları ve bölümleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Peki, Bahar dizisi Umay Yavuzoğlu kimdir nereli? Alisa Sezen Sever hangi dizilerde oynadı?

BAHAR DİZİSİ UMAY YAVUZOĞLU KİMDİR?

Alisa Sezen Sever, 1 Temmuz 2006 İstanbul doğumludur.  Yengeç burcu olan Alisa Sezen Sever boyu ve kilosu bilinmiyor. Beşiktaş Kültür Merkezi’nde oyunculuk eğitimi alan Alisa Sezen Sever şimdilerde Show TV’de yayınlanan Bahar dizisinde Umay rolünü oynuyor.

ALİSA SEZEN SEVER HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

Alisa Sezen Sever, LC Waikiki katalog çekimleri ardından televizyon dünyasına adım attı. Alisa Sezen Sever, Hayatımın Rolü, Kahireli Palas, Muhteşem Yüzyıl, Fatih Harbiye, Güllerin Savaşı, Böyle Bitmesin gibi yapımlarda boy gösteren Alisa Sezen Sever ardından Evli ve Öfkeli, Sahipli, Keşke Hiç Büyümesek, Tozkoparan İskender, Sipahi gibi yapımların kadrosunda yer aldı.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...