Bugün hava nasıl olacak? İstanbul bugün hava durumu nasıl, kaç derece? 12 Şubat 2024 Hava Durumu

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Bugün hava nasıl olacak? İstanbul bugün hava durumu nasıl, kaç derece? 12 Şubat 2024 Hava Durumu

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Bugün hava nasıl olacak sorusunun cevabı araştırılmakta. Hava durumuna göre günlük işlerini ayarlayan vatandaşlar hava durumunu merak ediyor. Peki, Bugün hava nasıl olacak? İstanbul bugün hava durumu nasıl, kaç derece? İşte 12 Şubat 2024 hava durumu...

Bugün hava nasıl olacak? sorusu her gün en çok merak edilen konular arasına giriyor. Hava durumuna göre planlarını yapacak vatandaşlar Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava tahmin raporunu araştırıyor. Bugün hava nasıl olacak? İstanbul bugün hava durumu nasıl, kaç derece? 12 Şubat 2024 hava durumu detayları haberimizde.

BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğüne göre hava sıcaklığı tahminlere göre yurt genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredecek. Yağışlar; Çanakkale ile Balıkesir'in batı ilçelerinde, Edirne ve Kırklareli çevrelerinde, öğleden sonra ise İzmir ve Aydın çevreleri ile Manisa'nın batısında kuvvetli, Muğla'da çok kuvvetli ve yer yer şiddetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklenmekte. MGM, kuvvetli yağışlarla oluşabilecek sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yerel dolu yağışı, çatı uçması ve kıyı kesimlerde hortum riski gibi olumsuz durumlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği konusunda uyardı. Doğu Karadeniz'in yüksekleri ve Doğu Anadolu'nun doğusunda eğimli bölgelerde çığ riskine karşı da tedbirli olunması gerekiyor. Bugün hava nasıl olacak? İstanbul bugün hava durumu nasıl, kaç derece? 12 Şubat 2024 Hava Durumu

İSTANBUL BUGÜN HAVA DURUMU NASIL, KAÇ DERECE?

İstanbul'da bugün çok bulutlu bir havanın hakim olması ve hava sıcaklığının ise  minimum 11 derece maksimum 17 derece aralığında olması bekleniyor. Yağışların aralıklı yağmur şeklinde görülmesi tahmin ediliyor. 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...