Defne Onaran kimdir, nerede? Müge Anlı Defne Onaran bulundu mu?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Defne Onaran kimdir, nerede? Müge Anlı Defne Onaran bulundu mu?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

14 yaşındaki Defne Onaran'ın kaybolduğunu söyleyen ailesi Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu. En son kahverengi mont ile görülen Defne Onaran bulundu, nerede bulundu. Defne Onaran kimdir, nerede? Müge Anlı Defne Onaran bulundu mu? sorularının cevapları araştırılıyor. İşte detaylar...

14 yaşındaki Defne Onaran aranıyor. Defne Onaran kimdir, nerede? Müge Anlı Defne Onaran bulundu mu? soruları araştırılıyor. Ailesi Müge Anlı'da kızlarını arıyor. 

DEFNE ONARAN KİMDİR, NEREDE?

14 yaşındaki Defne Onaran, Ankara Sincan'da 6 gün önce kayboldu. Defne'nin evde bulunan biraz para, birkaç eşyası, makyaj malzemeleri ve saç düzleştiricisi ile evden ayrıldığı anlaşıldı. Ailesi kızlarının en son evlerinin oradaki bir telefoncuya gittiğini ve yeni hat almaya çalıştığını söyledi. Ancak reşit olmadığı için hat alamayınca "Ailemi depremde kaybettim burada amcalarda kalıyorum, artık dayanamıyorum" diyerek hat almaya çalıştığı öğrenildi. 14 yaşındaki Defne'nin nerede olduğu merak ediliyor. 

DEFNE ONARAN BULUNDU MU?

28 Şubat canlı yayınında Defne'nin bulunduğu öğrenildi. Defne dün yayından sonra Müge Anlı'ya ulaşarak ailesinin onu okuldan aldığını, okula gitmek istediğini söyledi. İzmir Bayraklı'da bir arkadaşının yanında kaldığını söyledi. Pişman olduğunu söyleyen Defne, okulda sorun çıkarttığı için ailesinin okula göndermediğini ifade etti. Ailesi ise okulda sorun çıkarttığı için kendisinin gitmediğini söyledi. Defne evine geri döndü. Ailesi, Aynur ve Sinan Onaran çifti kızlarını sağ salim buldukları için mutlular. 

 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Kardelen 27 Şubat 2024 21:24

Dilerim başına kötü bir şey gelmeden bulunur.

Sonraki Haber Yükleniyor...