FIBA dünya sıralamasında, A Milli Erkek Basketbol Takımı 24. sırada yer aldı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
FIBA dünya sıralamasında, A Milli Erkek Basketbol Takımı 24. sırada yer aldı

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

FIBA'nın internet sitesi üzerinden dünya sıralaması güncellendi. FIBA dünya sıralamasında, A Milli Erkek Basketbol Takımı, 444,7 puanla kaçıncı sırada yer aldı? Türkiye Basketbol takımı dünyada kaçıncı sırada? İşte detaylar.

FIBA dünya sıralaması güncellendi. Türkiye'nin FIBA dünya sıralamasındaki yeri değişmedi. Türkiye kaçıncı sırada? Türkiye Basketbol dünyada kaçıncı sırada?

FIBA DÜNYA SIRALAMASINDA TÜRKİYE KAÇINCI?

FIBA dünya sıralamasında Türkiye'nin yeri değişmedi. FIBA dünya sıralamasında A Milli Erkek Basketbol Takımı, 444,7 puanla 24. sıradaki yerini korudu.

FIBA dünya sıralamasında, A Milli Erkek Basketbol Takımı, 444,7 puanla 24. sırada yer alırken klasmanın ilk 3 sırasında da liderlik koltuğunda ABD, onun ardından ise İspanya ve Almanya yer aldı.

İlk 5 sırada yer alan milli takımlardan Sırbistan bir basamak yükselerek 4. sıraya çıktı, Avustralya ise 5. sıraya geriledi. Letonya ise 2 basamak yükselerek 6. sırada yer aldı.

 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...