İnci Taneleri Dilber’in kolyesi ne kadar, hangi marka?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
İnci Taneleri Dilber’in kolyesi ne kadar, hangi marka?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Dilber’in kolyesinin markası arama motorlarına soruldu. İnci Taneleri dizisi her sahnesiyle gündem olmaya devam ediyor. İnci Taneleri'nin başrolü Dilber'in taktığı kolye gündem oldu. Peki, Dilber'in kolyesi kaç para? Hangi marka? Detaylar haberimizde...

İnci Taneleri Kanal D ekranlarında devam ediyor. Yayınlandığı günden bu yana sık sık gündeme gelen sevilen dizi son bölümüyle ekrana geldi.  Dilber’in kolyesi bu hafta çok konuşuldu. İzleyenler arama motorlarında Dilber'in kolyesini sorguladı. Peki, İnci Taneleri Dilber’in kolyesi ne kadar, hangi marka?

DİLBER'İN KOLYESİ KAÇ PARA?

İnci Taneleri dizisinin izleyici kitlesi her geçen gün artıyor. Özellikle Dilber karakteri sık sık gündem olmaya devam ediyor.  Hem dansıyla hem de tarzıyla çok konuşulan Dilber karakterinin stili bu hafta çok konuşuldu.  Dilber, özellikle takılarıyla da en dikkat çekici karakter olmayı sürdürüyor. Dilber’in son yayınlanan bölümde taktığı kalpli kolye vatandaşlar tarafından sorgulandı.

DİLBER KOLYESİ HANGİ MARKA?

Dilber, özellikle dizi severlerin merak ettiği bir isim oldu. Dilber’in kolyesi ise özellikle sosyal medyada çok paylaşıldı. Dilber'in taktığı kolye ünlü giyim markası Stradivarius’a aittir. Dilber’in kolyesi 329 TL fiyatıyla satışa sunuluyor.

 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...