Kızılcık Şerbeti Nursema'nın eşi oyuncu Osman Karakoç çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Kızılcık Şerbeti Nursema'nın eşi oyuncu Osman Karakoç çıktı

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Kızılcık Şerbeti Nursema'nın eşi kim, soruları arama motorlarında sorgulanıyor. Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı Ceren Karakoç'un eşi de kendisi gibi oyuncu çıktı. 11 yıldır evli olan çift merak konusu oldu. İşte Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı Ceren Karakoç'un eşi.

Ekranların sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde Nursema'yı canlandıran oyuncu Ceren Karakoç'un özel hayatı merak ediliyor. Kızılcık Şerbeti dizisinde Nursema karakterine hayat veren oyuncu Ceren Karakoç'un eşi de kendisi gibi oyuncu çıktı. Peki, Kızılcık Şerbeti Nursema'nın eşi kimdir? Nursema kiminle evli?

KIZILCIK ŞERBETİ'NİN NURSEMA'SI CEREN KARAKOÇ'UN EŞİ KİM?

1984 yılında Ankara'da dünyaya gele Ceren Karakoç, kendisi gibi oyuncu olan Osman Karakoç ile 11 yıldır mutlu bir evlilik sürdürüyor. Ekranları kasıp kavuran Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde 'Nursema' karakterini canlandıran Ceren Karakoç ve eşi Osman Karakoç  2013 yılında dünyaevine girdi.

Kızılcık Şerbeti Nursema'nın eşi oyuncu Osman Karakoç çıktı - 1. Resim

OSMAN KARAKOÇ KİMDİR?

Osman Karakoç 29 Nisan 1983 yılında dünyaya geldi. 

Tiyatro ile tanışması, Bilkent Üniversitesi Kimya bölümü öğrencisiyken üniversitenin tiyatro topluluğuna katılmasıyla Tiyatro Oyunculuk Bölümü'ne devam etti. Ankara Devlet Tiyatrosu'nda birçok oyununun kadrosunda yer aldı.

2008-2016 yılları arasında FOX'ta yayınlanan ve 8 sezon boyunca devam eden Unutma Beni adlı aile dizisinde bin 702 bölüm boyunca başrol oynayan Osman Karakoç, daha sonra romantik komedi dizilerinde yer aldı. 2016-2018 yılları arasında ATV'de yayınlanan Aşk ve Mavi dizisinde 78 bölüm boyunca rol aldı.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...