PEGASUS KABİN BAGAJI KALKTI MI? Light paket nedir? Pegasus kabin bagajı kuralları, kilosu, sıvı şartları

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
PEGASUS KABİN BAGAJI KALKTI MI? Light paket nedir? Pegasus kabin bagajı kuralları, kilosu, sıvı şartları

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Sosyal medya platformlarında Pegasus kabin bagajı kalktı mı sorusu gündem oldu. Ardından, Pegasus kabin bagajı kalktı mı? sorusunun cevabı araştırılmaya başlandı.Pegasus kabin bagajı kalktı mı, kabin bagajı kuralları, kaç kilo olmal, sıvı şartları neler sorularının detayları haberimizde...

Pegasus kabin bagajı kalktı mı sorusu sosyal medya platformalarında gündeme geldi. En çok tercih edilen havayolu şirketlerinden olan Pegasus'un kabin bagajı uygulaması merak ediliyor. Pegasus kabin bagajı kalktı mı? sorusunun cevabı araştırılıyor. PEGASUS KABİN BAGAJI KALKTI MI? Light paket nedir? Pegasus kabin bagajı kuralları, kilosu, sıvı şartları

PEGASUS KABİN BAGAJI KALKTI MI?

Bir sosyal medya kullanıcısının Pegasus'un kabin bagajlarını kaldırdığını belirten paylaşım gündem oldu. Pegasus sitesinde yer alan kabin bagajı bilgilerine göre yurt içi ve yurt dışı uçuşlarda yolcuların yalnızca 1 adet ve boyutları en fazla  55x40x20 olan 8 kg sınırını geçmeyen kabin bagajları uçuşlara kabul ediliyor.

PEGASUS KABİN BAGAJI KALKTI MI? Light paket nedir? Pegasus kabin bagajı kuralları, kilosu, sıvı şartları

Pegasus'un kabin bagajı kalktı mı sorusunu gündeme getiren uygulamanın ise markanın 14 Şubat itibarıyla dış hatlar bilet alımlarına ekleyeceği "light paket" ile gelecek. Bu paket ile kabin bagajsız yolcu sadece light paket ile sınırlı olacak. Light paket iç hatlar uçuşlarında geçerli olmayacak. Pegasus Hava yolları 14 Şubat itibarıyla dış hatlar Süper Eko bileti alan yolculardan kabin bagajı için ekstra ücret alacak. Süper Eko Light sınıfı bilet alan yolcular sadece koltuna sığabilecek büyüklükte laptop ve küçük el çantalarını alabilecek. 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...