Simge Sağın evli mi? Simge Sağın nasıl ünlü oldu?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Simge Sağın evli mi? Simge Sağın nasıl ünlü oldu?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

TV8 ekranlarında Demet ve Jess'le Gel Konuşalım'ın 90. bölümünde Simge ilk kez canlı yayına katılacak. Aşkın Olayım şarkısıyla son dönemde en çok aranan isimlerden biri olan Simge Sağın kimdir? Simge Sağın evli mi? Simge Sağın memleketi neresi? Tüm merak edilenler haberimizde.

Galatasaray takımıyla adeta özdeşleşen Aşkın Olayım şarkısının sahibi Simge Sağın'ın kim olduğu merak konusu oldu. Demet ve Jess'le Gel Konuşalım'ın konuk olarak katılacak Simge Sağın kimdir? Simge Sağın evli mi? Simge Sağın memleketi neresi? Simge nasıl ünlü oldu? işte detaylar...

SİMGE SAĞIN KİMDİR?

Simge Sağın, 8 Ağustos 1981'de İstanbul'da doğdu. İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Konservatuarı’na kaydoldu ve Ses Eğitimi aldı. Simge Sağın Konservatuara girdiği ilk yıllarında Zeynep Dizdar, Gülşen, Yaşar ve Serdar Ortaç'a vokallik yaptı. İlk albümünü  2011 tarihinde çıkardı. 

Simge Sağın evli mi? Simge Sağın nasıl ünlü oldu?

SİMGE NASIL ÜNLÜ OLDU?

Simge Sağın, asıl çıkışını 2015'te radyo ve televizyonlarda çok çalınarak liste başı olan "Miş Miş" şarkısı ile gerçekleştirdi. 2016’da Yankı ve 2017’de Prens/Prenses şarkıları ile adından sıklıkla söz ettirdi. 2019’da Aşkın Olayım parçası 4 yıldan sonra Simge’yi Galatasaraylı taraftarların sevgilisi haline getirdi. Ancak Simge Sağın Beşiktaşlıdır.

SİMGE SAĞIN EVLİ Mİ?

Simge Sağın evli değildir.Simge Sağın’ın hiç evlenmemiştir.42 yaşındaki şarkıcı bekardır.

 

 

 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...