Son anket sonuçlarına göre Ankara'da Mansur Yavaş, Turgut Altınok’tan 3.9 puan önde

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Son anket sonuçlarına göre Ankara'da Mansur Yavaş, Turgut Altınok’tan 3.9 puan önde

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Ankara için son seçim anketi belli oldu.Ankara'da kim önde? Seçim yaklaşırken gözler Başkent'e çevrildi. Yarışta önde olan isim merak konusu oldu. Peki, son anket sonuçları ne diyor? ALF Araştırma son Ankara anketini duyurdu. 2024 seçim anketinden çarpıcı sonuç...Ankara'da Mansur Yavaş mı Turgut Altınok mu? Son seçim anketleri ne diyor? Seçmenin nabzını yoklayan son anket sonuçları haberimizde.

Ankara Büyükşehir son seçim anketi sonuçları ne diyor, sorusu seçmenler tarafından sorgulanmaya başlandı. 31 Mart yerel seçimlerinde adayların netleşmesiyle anket çalışmaları hız kazandı. Seçmen Başkent Ankara'yı hangi adaya emanet edecek? CHP adayı Mansur Yavaş mı Ak Parti adayı Turgut Altınok mu? Kim önde? Ankara’da anket sonuçları kimi işaret ediyor? İşte son anket sonuçları!

ANKARA SON ANKET SONUÇLARI

ALF Araştırma, Ankara için son anket sonuçlarını açıkladı. ALF Araştırma Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Mansur Yavaş ile Turgut Altınok adının da yer aldığı anket sonuçlarını paylaştı. 2024 seçim anketinden çarpıcı sonuçlar çıktı.

Son anket sonuçlarına göre Ankara'da Mansur Yavaş, Turgut Altınok’tan 3.9 puan önde - 1. Resim

 

MANSUR YAVAŞ MI TURGUT ALTINOK MU ÖNDE?

Başkent Ankara'yı Mansur Yavaş mı Turgut Altınok mu alacak, sorusuna cevap aranıyor. ALF Araştırma tarafından 21-25 Şubat tarihleri arasında 2700 kişiyle yapılan ankette  Mansur Yavaş, Turgut Altınok’tan 3.9 puan önde çıktı.

Güncel 2024 anket araştırmasına göre; 

Mansur Yavaş: (%41,4)

Turgut Altınok: (%37,5)

Cengiz Topel Yıldırım: (%6,4)

Suat Kılıç: (%2,3)

Bartu Soral: (%2,1)

Diğer Adaylar: (%4,1)

Kararsız: (%6,2)

Son anket sonuçlarına göre Ankara'da Mansur Yavaş, Turgut Altınok’tan 3.9 puan önde - 2. Resim

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...