Son anket sonuçlarına göre İstanbul'da Ekrem İmamoğlu, Murat Kurum’dan 3.3 puan önde

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Son anket sonuçlarına göre İstanbul'da Ekrem İmamoğlu, Murat Kurum’dan 3.3 puan önde

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İstanbul için son seçim anketi belli oldu. İstanbul'da kim önde? Seçim yaklaşırken gözler sembol il İstanbul'a çevrildi. 52 adayın rakip olduğu yarışta önde olan isim merak konusu oldu. Peki, son anket sonuçları ne diyor? Metropoll Araştırma son İstanbul anketini duyurdu. 2024 seçim anketinden çarpıcı sonuç... İstanbul'da Ekrem İmamoğlu mu Murat Kurum mu? Son seçim anketleri ne diyor?  Seçmenin nabzını yoklayan son anket sonuçları haberimizde.

İstanbul Büyükşehir son seçim anketi sonuçları ne diyor, sorusu seçmenler tarafından sorgulanmaya başlandı. 31 Mart yerel seçimlerinde adayların netleşmesiyle anket çalışmaları hız kazandı. Seçmen İstanbul'u hangi adaya emanet edecek? Ekrem İmamoğlu mu Murat Kurum mu? Kim önde?  İşte son anket sonuçları!

 SON ANKETE GÖRE EKREM İMAMOĞLU MU MURAT KURUM MU ÖNDE?

Metropoll Araştırma, İstanbul için son anket sonuçlarını açıkladı. Metropoll Araştırma İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Ekrem İmamoğlu ile Murat Kurum'un adının da yer aldığı anketinin sonuçlarını paylaştı. 2024 seçim anketinden çarpıcı sonuçlar çıktı.

Son anket sonuçlarına göre Ekrem İmamoğlu, Murat Kurum’dan 3.3 puan önde - 1. Resim

SON ANKET SONUÇLARI NE DİYOR?

Megakent İstanbul'u Ekrem İmamoğlu mu Murat Kurum mu alacak, sorusuna cevap aranıyor. 21-22 Şubat tarihleri arasında 1664 kişiyle yapılan ankette Ekrem İmamoğlu, Murat Kurum’dan 3.3 puan önde çıktı. 

Güncel 2024 anket araştırmasına göre; İBB Başkanı ve CHP İBB adayı Ekrem İmamoğlu’nun oyu yüzde 43.5, AKP İBB adayı Murat Kurum’un yüzde 40.2. DEM Parti eş başkan adayları Meral Danış Beştaş ile Murat Çepni ise yüzde 6.1 oy aldı. İYİ Parti’nin adayı Buğra Kavuncu yüzde 3,1 oy alırken; Zafer Partisi’nin adayı Azmi Karamahmutoğlu yüzde 2,5; Yeniden Refah Partisi’nin (YRP) adayı Mehmet Altınöz ise yüzde 2,3 oy aldı.

Son anket sonuçlarına göre Ekrem İmamoğlu, Murat Kurum’dan 3.3 puan önde - 2. Resim

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...