Yargı dizisi uyarlama mı? Yargı dizisinin yabancı versiyonu hangi dizi?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Yargı dizisi uyarlama mı? Yargı dizisinin yabancı versiyonu hangi dizi?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Yargı kimin hikayesi, soruları arama motorlarında sorgulanıyor. Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Yargı, Pazar akşamlarında izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Ilgaz ve Ceylin karakterlerinin duygu dolu aşk hikayesi ve mücadelesini anlatan Yargı dizisinin uyarlama olup olmadığı sorgulanıyor. Peki, Yargı dizisi kitaptan uyarlama mı? Yargı kimin hikayesi? Yargı Türk yapımı mı? İşte detaylar.

Yargı dizisinin yabancı versiyonu var mı, sorusu arama motorlarında sorgulanıyor. Yargı dizisi, her hafta pazar akşamları izleyici karşısına çıkıyor. Dizide Ilgaz ile Ceylin'in hikayesi anlatılıyor.  Peki, Yargı dizisi uyarlama mı? Yargı yabancı diziden uyarlama mı?  Yargı dizisi konusu gerçek mi? 

Yargı dizisi uyarlama mı? Yargı dizisinin yabancı versiyonu hangi dizi? - 1. Resim

YARGI HANGİ DİZİDEN ALINTI?

Yargı dizisiyle ilgili detaylar merak ediliyor. Başrollerini Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu'nun paylaştığı dizi Yargı, Kanal D ekranlarında her Pazar akşamı seyirciyle buluşuyor. Yargı dizisinin senaryosu Sema Ergenekon tarafından yazılıyor. Yargı dizisinin uyarlama olduğuna dair bir bilgi  bulunmuyor. Bunun aksine Kanal D ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Yargı, yurtdışına uyarlandı.

Yargı dizisinin Yunan uyarlaması Pagidevmenoi dizisidir. Yargı dizisinin Yunan uyarlaması Pagidevmenoi (Παγιδευμένοι) adıyla 13 Eylül 2022 tarihinde ANT1 kanalında başladı.

Yargı dizisi uyarlama mı? Yargı dizisinin yabancı versiyonu hangi dizi? - 2. Resim

PAGİDEVMENOİ DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Pagidevmenoi dizisinin konusu merak ediliyor. Pagidevmenoi dizisi, bir savcı ve bir avukatın karmaşık aşk hikayesini ve ailelerinin gizemlerini konu alıyor. 

Pınar Deniz'in canlandırdığı Ceylin rolüne Yunan oyuncu Martha Lampiri Fedorov hayat veriyor. Kaan Urgancıoğlu'nu izlediğimiz Savcı Ilgaz rolünde ise Yunan oyuncu Michalis Leventogiannis oynuyor.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...