Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Emmanuel Adebayor geliyor

Emmanuel Adebayor geliyor
Fotoğraf Başlığı Emmanuel Adebayor geliyor

Golcü arayışındaki Galatasaray, Crystal Palace forması giyen ve sözleşmesi bitecek olan Emmanuel Adebayor ile görüşmelere başladı. Yıllık 2 milyon euro'luk teklifi kabul eden yıldız futbolcu, büyük bir aksilik çıkmazsa yeni sezonda sarı-kırmızılı formayı giyecek.

Kaydet
a- | +A

Galatasaray teknik direktör arayışlarında adım adım Luciene Favre ile imza aşamasına gelirken, yüksel maliyeti olmayan yabancılara da yöneldi. Listenin başında ise Emmanuel Adebayor var.

Sarı-kırmızılılar, yaklaşık 1 ay önce görüştüğü Crystal Palace’ın golcüsü Emmanuel Adebayor ile bir kez daha pazarlık masasına oturdu. Yapılan görüşmede bonservisi elinde bulunan Togolu futbolcu, yıllık 2 milyon euro’yu kabul etti.
 
25 maçı geçerse


Galatasaray yönetimi, yıldız oyuncuya 1+1 yıllık opsiyonlu bir kontrat önerdi. Devre arasında Crystal Palace’a transfer olan Adebayor ise 2 yıllık sözleşmede ısrarcı oldu. Galatasaray bir sezonda 25 maçı geçmesi halinde Togolu’ya ikinci yılın garantisini verince taraflar anlaştı. Adebayor, Crystal Palace ile bu sezon oynadığı 12 karşılaşmada 1 gol attı 1 de asist yaptı.

Açık Mert Korkusuz

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.