Rus medyası yeni hedeflerini tartışmaya başladı bile: Polonya’yı nasıl bombalarız?

Düzenleyen:
Rus medyası yeni hedeflerini tartışmaya başladı bile: Polonya’yı nasıl bombalarız?

DÜNYA Haberleri

Rusya’nın Ukrayna’ya karşı işgalinin 28. Gününe girilirken Rus medyasından çok çarpıcı açıklamalar geldi. Rusya’nın merkez medyasında uzmanlar Polanya’nın başkenti Varşova’nın nasıl bombalanacağını tartıştı. Canlı yayındaki o anlar ise herkesi hayrete düşürdü.

Rusya’nın Ukrayna’ya karşı başlattığı işgal yaklaşık 1 aydır sürüyor. Ukrayna halkının azimli direnişi devam ederken, bölgeden acı haberler gelmeye devam ediyor. Savaşta şu ana kadar yüzlerce sivil hayatını kaybetti, binlerce asker yaralandı. Bir yanda savaş devam ederken bir yandan da müzakere görüşmeleri sürdürülüyor. 

‘POLANYA’YI NASIL BOMBALARIZ?’ TARTIŞMASI 

Savaşın 28’inci gününde ise Rus medyasından çok çarpıcı tartışmalar yapılmaya başlandı. Rusya’nın Merkez medyasında konuşan uzmanlar, Polonya'nın başkenti Varşova’nın nasıl bombalanacağına dair plan yapmaya ve kendi aralarında tartıştığı görüldü. 

Rus medyası yeni hedeflerini tartışmaya başladı bile: Polonya’yı nasıl bombalarız?

İLK GÜNDEN BERİ SÖYLÜYORDU 

Öte yandan Ukrayna Cumhurbaşkanı Vladimir Zelenski'nin işgalin başından beri en çok vurguladığı şey bunun bir başlangıç olduğu ve Rusya'nın hedefinde birçok Doğu Avrupa ülkesi olduğunu belirtiyordu. Bu görüntüler de Zelenski'nin sözlerini destek nitelikte görüldü.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...