Moldova liderinin köpeği Avusturya Cumhurbaşkanı'nı ısırdı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

DÜNYA Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Moldova Cumhurbaşkanı Maia Sandu'nun köpeği, Kişinev'e ziyaret gerçekleştiren Avusturya Cumhurbaşkanı Alexander Van der Bellen'in elini ısırdı.

Avusturya Cumhurbaşkanı Alexander Van der Bellen, resmi ziyaret kapsamında dün geldiği Kişinev'de Moldova Cumhurbaşkanı Maia Sandu ile başkanlık konutunda görüşme gerçekleştirdi. İki lider konutun bahçesinde dolaşırken Sandu'nun "Codrut" adlı köpeği, Avusturya Cumhurbaşkanı Bellen'in elini ısırdı. Sandu, mevkidaşı Bellen'den özür diledi ve köpeğin kalabalıktan korktuğunu belirtti.

HEYECANINI ANLAYABİLİYORUM

Van der Bellen ise daha sonra yaptığı açıklamada, "Beni tanıyan herkes büyük bir köpek aşığı olduğumu biliyor ve onun heyecanını anlayabiliyorum" dedi. Bellen ayrıca bugün Sandu'nun köpeğine küçük bir oyuncak hediye ettiğini aktardı. Avusturya Cumhurbaşkanı Van Der Bellen'in Moldova parlamentosu başkanıyla görüşmeye ise eli bandajlı olarak katıldığı görüldü.

Ukrayna ve Romanya ile komşu olan Moldova, Avrupa Birliği'ne üyelik çalışmaları kapsamında Avusturya ve Slovenya ile görüşmelere ev sahipliği yapıyor.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...