Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Talep büyük: Bağdat Caddesi ve Nişantaşı’nda boş dükkân kalmadı

Talep büyük: Bağdat Caddesi ve Nişantaşı’nda boş dükkân kalmadı
Fotoğraf Başlığı Talep büyük: Bağdat Caddesi ve Nişantaşı’nda boş dükkân kalmadı

İstanbul’un prestijli alışveriş caddelerinde boş mağaza kalmadı. Nişantaşı ve Bağdat Caddesi başta olmak üzere ana cadde mağazacılığında doluluk oranı yüzde 98’e ulaştı.

Özetle Dinle
Kaydet
a- | +A

Uluslararası perakendecilerin Türkiye’deki büyüme iştahı ve tüketicilerin açık havada alışveriş talebi, İstanbul’un prestijli caddelerinde boş dükkân bırakmadı.

CBRE Türkiye’nin ana cadde mağazacılığı verilerine göre, Nişantaşı ve Bağdat Caddesi başta olmak üzere şehrin prestijli alışveriş akslarında doluluk oranı yüzde 98 seviyesine ulaştı.

ÖNERİLEN HABERLER
EYT
EKONOMİ

EYT'yi kıl payı kaçıranlara müjde! Yargıtay'dan emeklilik yolunu açan karar

Özellikle lüks perakende, kozmetik, gurme restoran ve yeme-içme markalarının yoğun ilgisi, nitelikli mağaza stoğunun hızla tükenmesine yol açtı.

ÖNERİLEN HABERLER
Ticaret Bakanlığından aldatıcı reklamlara fren! İndirimli satışlarda yeni dönem başlıyor
EKONOMİ

Ticaret Bakanlığından aldatıcı reklamlara fren! İndirimli satışlarda yeni dönem başlıyor

Cadde mağazacılığındaki son tabloyu değerlendiren CBRE Türkiye Genel Müdürü Can Kadir Yalnızcan “Tüketicilerin sosyalleşme ile alışverişi birleştiren açık hava konseptine ilgisi son derece canlı. Nişantaşı’nda Abdi İpekçi ve Teşvikiye caddeleri ile Anadolu Yakası’nın önemli alışveriş koridorlarından Bağdat Caddesi’nde boş zemin kat mağazası bulmak giderek zorlaşıyor. Bu lokasyonlarda doluluk oranlarının yüzde 98’e dayanması, yeni mağaza arzının ne denli kısıtlı olduğunu açıkça gösteriyor. Boşalan veya devredilen nitelikli alanlar, henüz ilan aşamasına dahi gelmeden rekor hızlarla yeni kiracısını buluyor” dedi.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Ekonomi
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.